Ce bucurie pentru Kamara! Operația lui Leon din Turcia a avut succes

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/07/2019, 21:02
Ce bucurie pentru Kamara! Operația lui Leon din Turcia a avut succes GALERIE FOTO
Fiul lui Kamara s-a ridicat singur din pat

Cântărețul Kamara nu-și mai încape în piele de mândrie și de fericire, după ce fiul său a reușit să se ridice singur din pat! Artistul a publicat un filmuleț emoționant cu fiul său de 5 ani, diagnosticat tripareză spastică, care a reușit să facă singur ceea ce nu a putut niciodată: să se ridice singur din pat!

Fiul lui Kamara s-a ridicat singur din pat, după operația din Turcia

Cântărețul gâtuit de emoții de-abia își stăpânește lacrimile atunci când ăși vede fiul că reușește să se ridice singur din pat. Chiar și micuțul este surprins, deoarece spune cu gura lui ”m-am ridicat singur”! Tatăl său îl încurajează și îi cere să ridice jucăria preferată. Din imagini se vede că mai este cale lungă până ce Leon să fie un copil normal, dar se află pe drumul cel bun!

Leon a suferit deja trei intervenții chirurgicale în Turcia, iar rezultatele nu s-au lăsat deloc așteptate. Micuțul a fost supus unor proceduri speciale deoarece nu putea să se miște singur, avea nevoie întotdeauna de ajutor. Iată că acum au apărut primele rezultate!

Brigitte Pastramă, mesaj emoționant pentru Leon și Kamara

Copilul fusese diagnosticat cu tripareză spastică și singura soluție era tratamentul cu celule stem. Părinții alături de apropiați au strâns banii necesari și au plecat cu inima deschisă în Turcia. Leon mișca și folosea doar un braț, poartă încă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Din cauza afecțiunii sale și a faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, Leon nu mergea nici măcar de-a bușilea.

Brigitte Pastramă, fosta colegă a lui Kamara de la emisiunea Ferma, difuzată de Pro TV, a reacționat când a văzut imaginile: „Bravo, Leon! Kamara, ești pentru mine un exemplu de viață, un părinte unic, un luptător! De asemenea, Enzar Duman, tot respectul”, a scris mondena.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×