Ce avere are Liviu Dragnea! Câți bani are și ce mașini conduce liderul PSD

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 08:29
Ce avere are Liviu Dragnea! Câți bani are și ce mașini conduce liderul PSD GALERIE FOTO
Iată ce avere are Liviu Dragnea!

Toată România îi aude numele de o bună vreme dar, cu toate acestea, nu mulți cunosc averea pe care o deține acesta. Liderul PSD are un teren intravilant cu suprafața de 2913 de metri pătrați, un apartament de 80 de metri pătrați, deține un centru comercial cu suprafața de 1527 de metri pătrați, toate acestea la Turnu Măgurele. Liderul PSD deține și hotelul Turris din Turnu Măgurele, unde în anii 2017 și 2018 avea creanțe cu valoarea de 80.710 euro și 460.110 lei. Liviu Dragnea nu deține bijuterii, obiecte de artă sau orie alte lucruri valoroase, astfel că nu le are trecut în declarația de avere.

Ce avere are Liviu Dragnea?

Liviu Dragnea are, potrivit declarației de avere: un teren intravilant ce are o suprafață de 2913 metri pătrați, un apartament de 80 de metri pătrați și un centru comercial cu o suprafață de 1527 de metri pătraţi, iar toate acestea sunt situate în Turnul Măgurele.

De asemenea, nici la capitolul autovehicule nu stă rău. Liderul PSD are o Skonda din anul 2006 și un BMX X5, din anul 2009.   De asemenea, declarația mai arată și că în 2017 a primit, ca deputat, suma de 161.912 de lei, iar în anul precedent, în luna iunie 2017, a avut încasări de 76.838 de lei.

Ce avere are Liviu Dragnea?
Ce avere are Liviu Dragnea?

Liviu Dragnea, nou scandal cu Victor Ponta

Președintele PSD a susținut în cursul zilei de 10 martie că Pro România este un partid plin de securiști și de masoni. „Oameni buni, acum sunt niște partide care sunt în viața politică: PSD, PNL, USR-PLUS, Pro România, ALDE, PMP, UDMR. A spus cineva că suntem atacați și de un partid de stânga. PRO România nu este partid de stânga. Este un partid de securiști, un partid construit în laborator, un partid care de la bun început au furat. Acolo este un partid plin de securiști și de masoni. O să facem și publice aceste nume. La USR-PLUS. Îl întreb pe domnul Julien Dacian Cioloș dacă are legătură cu vreun serviciu secret din străinătate sau cu vreun șef al unui serviciu secret?”, a spus Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×