Ce avere are Lia Olguța Vasilescu! Ce job a avut înainte să intre în politică

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
13/12/2018, 11:20
Ce avere are Lia Olguța Vasilescu! Ce job a avut înainte să intre în politică
Ce avere are Lia Olguța Vasilescu! Ce job a avut înainte să intre în politică

Ce avere are Lia Olguța Vasilescu și ce job a avut înainte de a intra pe scena politică din România. După ședința PSD, în care s-a hotărât remanierea Guvernului, mai mulți miniștrii au fost nevoiți să plece sau să fie mutați la alte ministere.

Printre aceștia se numără și Lia Olguța Vasilescu, care a plecat de la cârma Ministerului Muncii și Justiției Sociale, unde a stat aproape un an. Aceasta a fost apoi propusă la Dezvoltare, dar Klaus Iohannis și foarte mulți colegi nu prea au fost de acord cu această propunere.

Averea Liei Olguța Vasilescu!

Potrivit declarației sale de avere, Lia Olguța Vasilescu este „SĂRACĂ LIPITĂ”! Fostul ministru al Muncii nu deține niciun imobil, nicio mașină și niciun teren. Fosta primăriță din Craiova are însă bijuterii în valoare de 10.000 de euro.

Ce avere are Lia Olguța Vasilescu și ce job a avut înainte de a intra pe scena politică din România
Ce avere are Lia Olguța Vasilescu și ce job a avut înainte de a intra pe scena politică din România

Pe lângă bijuterii, Lia Olguța Vasilescu mai are și trei conturi bancare cu 6.684 de euro, 142.973 de lei și 11.365 de lei.  Pe timpul când era ministrul Muncii a avut un venit salarial anual de 144.226 de lei. Pe lângă acești bani ea a mai primit și 1.000 de lei pe lună pensie alimentară pentru copil, plus alocația acestuia de 83 de lei pe lună.

Ce meserie a avut Lia Olguța Vasilescu

Dacă v-ați întrebat vreodată ce a făcut Olguța Vasilescu înainte de a deveni politician, ei bine, nu v-ați fi așteptat, dar Olguța a fost jurnalistă la cotidianul „Cuvântul Libertății”. După ce a absolvit facultatea, în 1997, Lia Olguța s-a angajat în presă, iar un an de zile a fost redactor. A devenit ulterior șefa secției de investigații și după încă un an, în 1999, Lia a devenit redactorul-șef al cotidianului. În 2000 a rupt legătura cu presa și a intrat în politică.

Am văzut și în presă, am întrebat și la câte ministere mă mai mută, sincer cu mine nu a vorbit nimeni nimic de vreo mutare. În următorii doi ani, la Ministerul Muncii va fi somaj tehnic pentru că am aplicat toată partea din guvernare. 100% va fi remaniere. Eu m-am uitat pe programul de guvernare transmis de colegi. Sunt lucruri extraordinare care s-au făcut, avem mulți miniștri care nu au comunicat bine, sunt sute de școli contruite în România. Mii de kilometri de drumuri. Avem o problemă de comunicare”, spunea Olguța Vasilescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×