Ce avere are Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal deține terenuri de valoare considerabilă

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 12:31
Ce avere are Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal deține terenuri de valoare considerabilă
Gheorghe Dincă trăia în mizerei, dar are o avere considerabilă. Sursa foto: Hepta.ro

Dosarul în care este judecat Gheorghe Dincă pentru moartea adolescentelor Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) are sute de pagini și a scos la iveală mai multe amănunte. Criminalul din Caracal deține o avere considerabilă care se ridică la valoarea de peste 100.000 de euro. 

Criminalul din Caracal trăia în mizerie, dar are o avere uriașă

Procurorii DIICOT care l-au anchetat în ultimele 6 luni pe Gheorghe Dincă au scos la suprafață bunuri valoroase pe care inculpatul le ținea ascunse. Anchetatorii care au ajuns la „casa groazei” din Caracal au găsit în casa criminalului 1.775 lei, iar în urma anchetei s-au mai descoperit alte bunuri.

Ultimele detalii care au apărut în dosarul lui Gheorghe Dincă arată că inculpatul figurează ca proprietarul unei avere impresionante. Criminalul din Caracal deține mai multe autoturisme, imobile, și terenuri intravilane care se ridică la o valoare considerabilă.

Inculpatul din dosarul Caracal, mașini și bunuri ascunse

Rechizitorul în baza căruia criminalul celor două fete, Gheorghe Dincă, a fost trimis în judecată arată că inculpatul nu deține un singur autoturism, ci patru. Potrivit spynews.ro, Dincă are în posesie patru mașini care au fost indisponibilizate în baza ordonanţei de la data 29.08.2019.

Trei dintre autoturisme sunt înmatriculate pe județul Olt și sunt trecute pe numele lui Gheorghe Dincă, în timp ce a patra mașină este înscrisă pe județul Bihor și îi aparține lui Trifor Andrei, arată sursa menționată. Valoarea celor patru autoturisme se ridică la aproximativ 5.000 de euro.

De asemenea, inculpatul în dosarul Caracal mai deține pe numele său circa 40 de tone de material feros care a fost evaluată la prețul de 5.230 de euro. În rechizitoriu mai sunt trecute și alte bunuri imobile care au fost identificate și confiscate din casa de pe strada Craiovei, orașul Caracal.

Gheorghe Dincă, avere impresionantă din terenuri intravilane

Procurorii DIICOT au confiscat și au pus sechestru pe mai multe terenuri intravilane deținute de Gheorghe Dincă împreună cu soția sa, Elena Dincă. Criminalul din Caracal are pe numele său un teren arabil intravilan cu o suprafață de 1.184 de metri pătrați, estimat la valoarea de 17.760 de euro.

În proprietatea lui Dincă mai apare un teren intravilan trecut la categoria de folosință „curți și construcții” compus din 3.076 metri pătrați care se ridică la valoarea de 53.800 de euro. Cele două terenuri au fost achiziționate în timpul căsniciei, prin urmare Elena Dincă are dreptul la jumătate.

Gheorghe Dincă și soția sa mai au un teren de 463 de metri pătrați estimat la valoarea de circa 6.945 de euro. De asemenea, criminalul din Caracal mai are un teren arabil intravilan cu o suprafață de 1.856 metri pătrați, evaluat la prețul de 27.840 de euro.

Dacă este să facem un calcul simplu inculpatul în dosarul Caracal are o avere deloc neglijabilă care depășește valoarea de 100.000 de euro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×