Ce au primit acasă părinții lui Victor Slav. Nu le-a venit să creadă când au deschis plicul!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 18:36
Ce au primit acasă părinții lui Victor Slav. Nu le-a venit să creadă când au deschis plicul! GALERIE FOTO
Ce au primit acasă părinții lui Victor Slav

Victor Slav a fost surprins de ce au primit părinții prezentatorului de la Kanal D acasă. Atât de mare i-a fost uimirea încât a împărtășit-o cu toată lumea, postând o fotografie pe o rețea de socializare. Este vorba despre o factură fiscală a unui rezervor pentru hidrofor.

Părinții lui Victor Slav au primit acasă o factură cu o dată scadentă din 1899

Totul pare normal, însă, când s-a uitat la datele facturii, a rămas șocat, căci data scadentă era 30.12.1899. Despre factură Victor a spus: ”La ai mei acasă a venit rezervorul pentru hidrofor!?? Totuși, data scadentă…mă îngrijorează!??”, a scris vedeta.

În josul imaginii, admiratorii din mediul online au împărtășit uluirea cu acesta și au venit cu diferite comentarii savuroase. „Ai ceva penalizări/ România, țara tuturor posibilităților!!!/ Super tare!/ Să le dați banii în 1940/ Back to the future…Niciun motiv de îngrijorare! Pe principiul…”revenim imediat”.

Ce au primit acasă părinții lui Victor Slav. Nu le-a venit să creadă când au deschis plicul!
Atât de mare i-a fost uimirea încât a împărtășit-o cu toată lumea

”Data scadentă…mă îngrijorează!”

Numai cine nu muncește, nu greșește!/ Asta pot, asta fac!/ Este de acum 120 de ani. woooow!/ Atunci să o achite…/La cât de capabili sunt cei care ne guvernează, nu m-ar mira să se fi dat o lege în care anii să fie numerotați invers la datele scadente de pe factură…astfel încât și strămoșii noștri să nu scape de taxe!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Ce au primit acasă părinții lui Victor Slav. Nu le-a venit să creadă când au deschis plicul!
Părinții lui Victor Slav

Însă, șocul îi va trece repede, căci are cine să-i zâmbească pentru a-i face ziua mai bună. Este vorba despre fiica sa, Sofia, care îi seamănă leit. De altfel, aceasta are și un semn pe spate, la fel ca tatăl ei. „Îți zic ceva în exclusivitate. Eu am un semn din naștere, iar fetița mea îl are fix pe spate. Același semn. Semănăm, da. Este fantastică. Sunt pregătit pentru următoarele etape ale ei”, a dezvăluit prezentatorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×