Ce ar fi găsit medicii în corpul lui Mihai Constantinescu. Problemele ascunse pe care le-ar avea artistul

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
19/06/2019, 09:32
Ce ar fi găsit medicii în corpul lui Mihai Constantinescu. Problemele ascunse pe care le-ar avea artistul
Mihai Constantinescu, metastază în tot corpul? Sursa foto: ReporterIS

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este în continuare una critică. Doctorii au descoperit mai multe probleme pe care cântărețul le are, iar ieri colegii de breaslă, prietenii, dar și oamenii simpli, fanii muzicianului, au ajuns la Spitalul Floreasca să doneze sânge în urma unei campanii făcute pe Facebook pentru creatorul de șlagăre românești.

Mihai Constantinescu ar avea cancer răspândit în tot corpul

Veștile nu sunt tocmai plăcute, conform ciao.ro. Medicii ar fi descoperit mai multe metastaze în corpul său. Recuperarea este agravată tocmai din cauza acestor metastaze. Metastaza constă în răspândirea cancerului de la un organ la altul, chiar la organe care nu sunt în apropierea celor bolnave sau afectate de tumorile canceroase.

Artistul ar fi ascuns aceste probleme și este greu de crezut că nu știa asta, mai ales că și-a făcut multe analize în ultimii ani. Cântărețul fusese diagnosticat cu mai multe afecțiuni în urmă cu 11 ani, însă niciodată nu a apărut în presă informații că ar avea cancer. Nu este deocamdată nimic confirmat, deși ciao.ro citează televiziunea România TV care ar avea surse direct din Spitalul Floreasca.

Simona Secrier este non-stop alături de Mihai Constantinescu. Sursa foto: Click.ro

Familia și prietenii, alături de marele artist

Ieri, la spital au ajuns peste 100 de oameni la spital să doneze sânge pentru marele artist. Printre cei prezenți s-a aflat și dirijorul Petre Geambașu, care a vorbit cu presa despre situația bunului său amic. Noi am venit, dar suntem depășiți de vârstă. Ne-am întâlnit cu Simona, ne-am luat în brațe. Acum 10 zile au vrut să-l deconecteze și bravo ei că a refuzat, că lucrurile se mai pot schimba”, a declarat Geambașu ieri.

„Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el”, este mesajul transmis de Simona Secrier, soția artistului, după mobilizarea fantastică a donatorilor de sânge.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×