Ce a spus Andra după ce a fost înlocuită de la Vocea României: „E cea mai bună decizie acum”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
24/06/2019, 19:29
Ce a spus Andra după ce a fost înlocuită de la Vocea României: „E cea mai bună decizie acum”
Andra a vorbit despre plecarea de la Vocea României. Sursa foto: clickpentrufemei.ro

Andra a reacționat după ce s-a aflat că pleacă de la Vocea României. Cântăreața nu va mai face parte din juriu în noul sezon, care va începe la toamnă. Soția lui Cătălin Măruță a povestit că nu mai putea face față proiectelor în care era implicată: jurată la Voce, jurată la Românii au Talent plus două turnee naționale. Pentru ea, vestea schimbării este una bună.

Andra, înlocuită la Vocea României de Horia Brenciu

Persoana care o va înlocui în noul sezon al Vocii a mai fost la PRO TV: Horia Brenciu! Brenciu încheie astfel colaborarea cu cealaltă emisiune cu voci, X Factor (Antena 1) și se reîntoarce la show-ul care l-a consacrat în calitate de jurat la show-urile de muzică. Întrebarea care stă acum pe buzele tuturor este cine îl va înlocui pe Brenciu la Antena 1, dar cu siguranță vom afla înainte să debuteze noul sezon X Factor.

Știrea despre înlocuirea Andrei nu i-a lăsat indiferenți pe fanii emisiunii unde doar vocea contează. Aceștia au comentat pe rețelele de socializare pozitiv și negativ despre decizia șefilor vedetei, însă sunt bucuroși că o vor putea vedea în continuare măcar în juriul de la Românii au talent, dar abia din anul 2020.

Horia Brenciu revine din toamnă la PRO TV. Sursa foto: Antena 1

Andra vede înlocuirea ei cu ochi buni

„După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

Vocea României este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit sa renunț la fotoliul meu roșu, știind că este cea mai bună decizie acum! De Românii au talent sunt mult mai atașată după 9 sezoane încheiate. Așa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă Vocii României și le urez succes prietenilor și colegilor mei care sunt acolo”, este mesajul transmis de Andra după ce s-a aflat că pleacă de la Vocea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×