Ce a făcut soţia unui român din Diaspora, în ziua alegerilor prezidenţiale. Imagine cât o mie de cuvinte: „Nu ştiţi cât am plâns”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
10/11/2019, 23:10
Ce a făcut soţia unui român din Diaspora, în ziua alegerilor prezidenţiale. Imagine cât o mie de cuvinte: „Nu ştiţi cât am plâns”
Moment emoționant în ziua alegerilor prezidențiale. Sursa foto: Facebook

Soția unui român din Diaspora a postat o imagine emoționantă pe Facebook, una simbolistică pentru alegerile prezidențiale care au avut loc astăzi. Maria, pe numele ei, își dorește din toată inima ca soțul ei să revină în România. Femeia a postat o fotografie în care apare buletinul ei,  dovadă că a votat, și mâinile ei și ale copilului pe care îl au împreună.

Soția unui român din Diaspora, postare emoționantă în ziua alegerilor

„Nu întrebați cât am plâns eu azi după ce am pus amândouă mâinile pe foaia goală și rece, așteptând de la tati buletinul lui. Spre deosebire de europarlamentare când a stat la coadă vreo 9-10 ore și n-a apucat să voteze, azi mi-a trimis mesaj că a reușit. Sărbătorea parcă o victorie pentru un lucru ce ar trebui să fie o normalitate: să ai dreptul să votezi și chiar să votezi”, a scris Maria pe pagina ei de Facebook.

În Diaspora, anul acesta au votat 672.967 de persoane, un adevărat record raportat la cifrele raportate la ultimele alegeri, cele pentru Parlamentul European. Rezultatele de la aceste alegeri se vor afla cu exactitate după numărătoarea în integralitate a voturilor.

Românii din Diaspora, mobilizare masivă

Sute de mii de români din Diaspora au votat pentru un viitor mai bun pentru țara noastră, iar mesajul lor a fost de la bun început acela că ar vrea să revină în țară. Turul al doilea al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 24 noiembrie 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×