Ce a făcut Nuțu Cămătaru, imediat după eliberare! A plătit o sumă importantă pentru asta

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
19/03/2019, 10:41
Ce a făcut Nuțu Cămătaru, imediat după eliberare! A plătit o sumă importantă pentru asta GALERIE FOTO
Nuțu Cămătaru, eliberat din închisoare cu recursul compensatoriu!

Nuțu Cămătaru, pe numele lui adevărat Ion Balint, nu a stat mult pe gânduri după ieșirea din închisoare și a sărbătorit cu lăutari primele zile de libertate. A fost chef mare, în weekend, la domeniul de la Snagov al temutului interlop, care a cheltuit o sumă importantă.

Nuțu Cămătaru, la primul chef după eliberare

Nuțu Cămătaru nu s-a uitat la bani și a dat un chef de pomină la Snagov. Paranghelia a fost stropită cu băuturi alese, iar lăutarii le-a cântat până în zori interlopului și partenerei sale de viață, Claudia „brazilianca”, potrivit cancan.ro. Dedicațiile au venit pe bandă rulantă, până a doua zi dimineața, adaugă sursa citată.

Și în 2010, Nuțu Cămătaru a făcut spectacol la ieșirea din închisoare, iar atunci totul a fost filmat și făcut public. Interlopul a fost așteptat de apropiați cu un cal de 125.000 de euro, pe care bărbatul a încălecat și a pornit spre casă, unde îl așteptau maneliștii Sorinel Puștiu și Florin Salam.

Nuțu Cămătaru a fost eliberat condiționat.
Nuțu Cămătaru a fost eliberat condiționat și a dat o petrecere cu fast la Snagov.

Eliberat acum o săptămână

Ion Balint, zis Nuțu Cămătaru, a fost eliberat din pușcărie marțea trecută. „Admite propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Găeşti pentru condamnatul Ion Balint. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Ion Balint de sub puterea mandatului 130/2018 emis de Curtea de Apel Ploieşti, în baza sentinţei penale 108/2018, dacă nu este reţinut sau arestat în alte cauze”, a decis Judecătoria Găești.

Nuțu Cămătaru fusese condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracțiuni cu violență. Era vorba despre șantaj, cămătărie, omor și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Nuțu a fost încarcerat la Penitenciarul din Ploiești până marțea trecută. Rețeaua lui și a fratelui său, Sile, a fost destructurată de DIICOT acum mai mulți ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×