Ce a făcut Mircea Badea pe conturile de socializare ale Laurei Codruța Koveși! „I-am luat toate pozele de profil”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 10:32
Ce a făcut Mircea Badea pe conturile de socializare ale Laurei Codruța Koveși! „I-am luat toate pozele de profil” GALERIE FOTO
Mircea Badea spune că a intrat pe conturile Laurei Codruţa Koveşi. Sursa foto - facebook

A existat un moment în care Mircea Badea a reușit să intre pe conturile de socializare ale Laurei Codruța Koveși! Vedeta Antena 3 susține că în urmă cu mai mulți ani, atunci când era în relații foarte bune cu Sebastian Ghiță și cu Victor Ponta, le-a cerut acestora numărul de telefon al fostei șefe DNA. După ce l-a obținut, Badea nu a ezitat o clipă și a intrat pe toate rețelele în care a găsit-o pe Kovesi cu acel număr de telefon.

Ce a făcut Mircea Badea pe conturile de socializare ale Laurei Codruța Koveși!

A existat și un motiv pentru care Mircea Badea a făcut acest gest. „Eram acum niște ani cu doi cetățeni – nu vă spun cine… Cu Ponta și Ghiță. Și-i întreb: dom’le, aveți numărul de telefon al lui Kovesi? Și i-am vazut cum s-au albit la față. Și mă întreabă ‘dar de ce?’ Și le-am spus că îmi trebuie mie.

 Și mi-au răspuns că îl au. Bun, mi-am notat și eu numărul de telefon al doamnei Kovesi și după aia am intrat pe WhatsApp, pe Telegram, pe Signal și pe toate aplicațiile unde doamna Kovesi era, ca să vorbească cu Mircea Marian și toți ăia de vorbea dânsa.

„I-am luat toate pozele de profil”

I-am luat toate pozele de profil și le-am dat pe post. Avea niște poze drăguțe, umane. Aproape umane”, a spus Mircea Badea despre felul în care a reușit să intre pe conturile actualului procuror șef european. De altfel, între cei doi există mai multe animozități. De-a lungul timpului, Badea a taxat-o pe Koveși cu fiecare ocazie ivită. Prezentatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 s-a aflat printre cei care nu au privit cu ochi buni numirea fostei șefe DNA ca procuror-șef al Parchetului European.

Pe pagina sa de facebook, Mircea Badea a dat share unui text în care sunt explicate în detaliu toate acuzațiile care i se aduc fostului șef al DNA, în dosarul penal în care are calitatea de suspect. Este vorba despre ancheta pornită în urma plângerii formulate de Sebastian Ghiță la adresa Laurei Codruța Kovesi.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×