Ce a făcut mama lui Edith Gonzalez la înmormântarea actriței. Discursul care a impresionat pe toată lumea

Ce a făcut mama lui Edith Gonzalez la înmormântarea actriței. Discursul care a impresionat pe toată lumea GALERIE FOTO
Mesajul mamei actriței Edith Gonzalez care i-a inmarmurit pe fanii actritei

Cunoscuta actriță de telenovele Edith Gonzalez a murit pe data de 13 iunie, după ce a pierdut lupta cu o maladie cumplită. Actrița mexicană a murit la trei ani după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. La funerariile ei au participat mai mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, printre care soţul acesteia, Lorenzo Lazo, fiica ei, Constanza, în vârstă de 14 ani, dar şi mama vedetei, Ofelia Fuentes.

Mesajul sfâșietor al mamei actriței Edith Gonzalez

Mama actriței a spus câteva cuvinte, printre lacrimi, la înormântarea ficei sale: „Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu“.

Actrița de telenovele a murit la vârsta de 54 de ani, după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Starea ei a fost extrem de gravă, vedeta trecând printr-o intervenție de histerectomie totală și ședinte de chimioterapie. Deși a trecut prin momente dificile, actrița era activă pe rețelele de socializare și nu lăsa să se vadă drama pe care o trăiește.

Mesajul mamei actriței Edith Gonzalez
Mesajul mamei actriței Edith Gonzalez care i-a inlacrimat pe fani sursa foto: Exquis.ro

Actrița avea 54 de ani

Edith Gonzalez a vizitat România în anul 2007. Este cunoscută publicului pentru rolurile ei  “Inimă de țigan”, “Pe cuvânt de femeie”, „Salome”, “O lume a fiarelor”, dar și „Dona Barbara”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×