Ce a făcut Andreea Berecleanu, într-un restaurant din Capitală! Nu era cu soțul ei: ”Astea sunt emoții!”

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/04/2019, 17:17
Ce a făcut Andreea Berecleanu, într-un restaurant din Capitală! Nu era cu soțul ei: ”Astea sunt emoții!” GALERIE FOTO
Ce a făcut Andreea Berecleanu, într-un restaurant din Capitală!

Andreea Berecleanu, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, își încântă admiratorii din mediul online cu diferite momente, fotografii și idei ce îi trec prin minte, pe conturile sale de socializare.

Ce a făcut Andreea Berecleanu, într-un restaurant din Capitală

Vedeta are doi copii superbi, pe Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator TV Andrei Zaharescu. Copiii acum îi sunt mari, lucru în urma căruia rămâne mereu uluită, iar despre acest lucru este vorba și în postarea recentă de pe Facebook-ul ei. Mândră de Petru, dar și vrând să păstreze vie în amintirea ei o ieșire cu el, a publicat o scurtă poveste de la o seară petrecută în doi, alături de o fotografie cu bărbatul vieții ei.

„Am scris acest text pe contul meu de instagram. Si ma gandeam sa-l impartasesc si cu iubitorii clasicului facebook. Mai ales ca povestile de viata sunt citite pe fb, imaginile sunt mai degraba pentru instagram. Eu iubesc cuvintele, asa incat nu le voi trada niciodata?. ?‍?

Ce a făcut Andreea Berecleanu, într-un restaurant din Capitală! Nu era cu soțul ei: ”Astea sunt emoții!”
Eva, Petru și Andreea Berecleanu

”Povestim, ne confesăm, râdem, glumim ca noi”

Aseara, la restaurant, noi doi. Doar noi in tot restaurantul, aproape de ora inchiderii. Muzica italieneasca veche si buna, ospatarii veseli si amabili ca intotdeauna, lumina blanda focusata doar pe mese, meniurile stiute pe de rost, Petru si eu. Atat. Stam de vorba. Multe. Povestim, ne confesam, radem, glumim ca noi. Cand s-a asezat la masa si-a scos sapca. Din cand in cand, isi aranja cu mana parul spre spate.

Ce a făcut Andreea Berecleanu, într-un restaurant din Capitală! Nu era cu soțul ei: ”Astea sunt emoții!”
Imaginea postată de prezentatoarea de știri

Si tocmai ma gandeam ce bine ii sta. La un minut distanta, ma intreaba el. “Ce parere ai? Sa-mi las parul mai lung si sa-l pieptan spre spate? Mi-ar sta bine?” Da, ii sta bine! Dar cel mai bine ii sta cand se simte liber sa faca ce vrea, sa fie bucuros, sa rada, sa se intalneasca cu cine ii place, sa se supere cand are chef, sa imi spuna ce vrea atunci cand e pregatit, sa stiu sa astept. Astea sunt sentimente, emotii, viata impreuna. Si cat de putin timp petrecut alaturi de copiii nostri, dar tot ne asteapta, tot au rabdare, tot acolo sunt. Multumesc, Petru!”, a scris Andreea Berecleanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×