Ce a făcut Andreea Bălan, după ce Bianca Drăguşanu a înjurat-o. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 17:10
Ce a făcut Andreea Bălan, după ce Bianca Drăguşanu a înjurat-o. FOTO GALERIE FOTO
Andreea Bălan, după cearta cu Bianca Drăgușanu!

Andreea Bălan a fost implicată într-un scandal cu Bianca Drăgușanu. În urma experienței ”Asia Espress”, limbajul Biancăi a strârnit un val de critici. Printre vedetele care au vorbit despre manifestările vedetei s-a numărat și cântăreața. Se pare că micul scandal nu a afectat-o de niciun fel pe cântăreață, așa că a mer mai departe și a făcut o petrecere fastuoasă pentru cel de al doilea copil.

Însă, se pare că nu i-a stat prea mult gândul la scandal și s-a ocupat de cursul vieții sale. Artista a publicat o imagine pe contul său de socializare în care apărea ea alături de câțiva prieteni dragi. Aceștia au surprins-o plăcut organizându-i un baby shower.

Ce a făcut Andreea Bălan după ce Bianca Drăgușanu a înjurat-o

Andreea Bălan va aduce curând pe lume o fetiță. „Am făcut o ecografie acum o săptămână, dar nu s-a văzut ce este. Mi-a zis doctorul că la testul de trimestru 2 voi ști ce este. George își dorește băiețel, dar mie nu îmi pasă, accept ce o fi. Săptămâna viitoare o să vă spun în premieră ce este! Am păstrat niște rochițe pe care nu le-a purtat Ella și dacă ar fi fetiță, le-ar purta ea. Am păstrat de la început pentru că știam că vom mai face un bebe”, a declarat vedeta.

Andreei Bălan nu i-a păsat de cearta cu Bianca Drăgușanu și a făcut o petrecere pentru venirea pe lume a bebelușului
Andreei Bălan nu i-a păsat de cearta cu Bianca Drăgușanu și a făcut o petrecere pentru venirea pe lume a bebelușului

Mai mult, aceasta le-a și transmis fanilor ce nume va purta micuța ei și a lui George Burcea. „Dragii mei, pe ultima sută de metri, după «certuri» și discuții, am ales, în sfârșit, numele bebelinei care va veni peste 2 săptămâni. (…). Așadar, dragilor, primul nume este Clara – o s-o cheme Clara. Și… Maria. Este scurt, este frumos, foarte mulți l-au scris în comentarii. Voiam două nume scurte, cum este: Ella Maya să fie: Clara Maria”,a dezvăluit Andreea Bălan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×