Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu, după înmormântare. Ce spun prietenii săi în comentarii

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
05/05/2019, 17:15
Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu, după înmormântare. Ce spun prietenii săi în comentarii GALERIE FOTO
Răzvan Ciobanu este plâns de fani. Sursa foto: Bravo, ai stil (Kanal D)

Cei care l-au iubit pe Răzvan Ciobanu sau i-au admirat talentul de designer ori i-au apreciat aparițiile televizate au lăsat câteva mesaje pe pagina de socializare a defunctului. Pe Facebook, românii s-au înghesuit să scrie mesaje de păreri de rău și comentarii în legătura cu moartea șocantă a fostei vedete de la Bravo, ai stil.

Oamenii scriu mesaje emoționante pe pagina lui Răzvan Ciobanu

Fanii lui Ciobanu au ținut să scrie pe pagina acestuia cât de mult l-au apreciat. Au scris despre talentul său, despre faptul că ”prietenii” pe care îi avea nu mai lăsau loc și de dușmani ori că nimeni nu a remarcat cât de sufletist era și se lega doar de viața lui personală, pe care nu a expus-o niciodată, în niciun fel.

”Da, Răzvan Ciobanu s-a ridicat la ceruri și Dumnezeu a ales să-l ierte, luându-l în Săptămâna Luminată, când se deschid porțile Raiului, lăsând calea liberă tutror acelora iertați de toate păcatele! Mă întreb cine sunteți voi toți aceia care vă declarați unul mai prieten/confident decât altul, aventurându-vă într-un carusel al dezvăluirilor mai mult sau mai puțin credibile.

Designerul a creat ținute pentru cele mai frumoase femei din România, printre care și Monica Bârlădeanu. Sursa foto: Hepta.ro

Fan: ”Vei rămâne mereu în inimile noastre!”

Ați înfierat cu falsă pioșenie pe unii care au luat nu știu ce lucruri de la locul accidentului… … dacă aceștia i-au fost prietenii, nu avea nevoie de dușmani! Lăsați-l să se odihnească în pace, lăsați familia să-și adune forțele pentru a suporta această imensă pierdere. Dumnezeu l-a iertat, cine sunteți voi să-l judecați?”, este unul din mesajele care au apărut pe pagina designer-ului.

”Vei rămâne mereu Răzvan Ciobanu, cel mai talentat designer, copilul rebel al modei! Ai fost și vei rămâne în inimile noastre un om deosebit, minunat, cald și cu un caracter extreordinar”, sună mesajul unui alt fan. Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier luni, 29 aprilie și a fost înmormântat joi, 2 mai 2019.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×