Ce a apărut la locul unde a murit Veronica Bulai, mama surorilor Ramona și Monica Gabor, la șase ani de la tragedie FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
24/08/2019, 16:24
Ce a apărut la locul unde a murit Veronica Bulai, mama surorilor Ramona și Monica Gabor, la șase ani de la tragedie FOTO
Ce a apărut în locul în care a murit Veronica Bulai, mama Monicăi și Ramonăi Gabor. Sursa foto: national.ro

Veronica Bulai, mama surorilor Ramona și Monica Gabor a murit în urmă cu șase ani după ce a fost lovită de un bolovan căzut de pe un versant chiar la intrarea în peștera Polovragi din județul Gorj. În peștera pe care Veronica Bulai nu a mai apucat să o viziteze a apărut o icoană, lăsată cel mai probabil de un credincios. 

Ce se află în locul în care Veronica Bulai și-a pierdut viața

Mama celor două surori Gabor, Veronica Bulai se afla în pelerinaj cu un grup de turiști pe la mănăstirile din România când a ajuns pe cheile Oltețului. Femeia trebuia să viziteze peștera Polovragi din județul Gorj când un bolovan a căzut de pe versant și a lovit-o. Medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru mama Monicăi și Ramonăi Gabor, ci doar au constatat decesul. 

Au trecut șase ani de la incidentul care i-a curmat viața într-un mod fulgerător Veronicăi Bulai. Femeia avea doar 54 de ani. În locul în care a murit nu există nicio cruce, drumurile sunt în continuare nereparate și nu există nicio plasă de siguranță pe versați pentru a fi evitate eventualele incidente. Însă, în peștera Polovragi a apărut o icoană chiar lângă peretele unde se vede o imagine care seamănă cu Fecioara Maria și Pruncul, potrivit CANCAN.

Icoana din peștere Polovragi, județul Gorj
În locul în care a murit Veronica Bulai a apărut o icoană. Sursa foto: cancan.ro

Veronica Bulai urmărită de un blestem?

Nașul de botez al Veronică Bulai, Vasile Popa spune că mama Monicăi și Ramonăi Gabor ar fi fost urmărită de un blestem după ce a divorțat de Emil Gabor. Veronica Bulai și Emil Gabor au fost căsătoriți timp de 28 de ani, iar femeia avea doar 19 ani când a făcut nunta. Cei doi au avut împreună trei fete: Alina, Monica și Ramona. Toate cele trei fete locuiesc peste hotare de ani buni și s-au întors în țară foarte rar.

Se pare că Veronica Bulai a încălcat regulile de la Mănăstirea Frăsinei unde femeile nu au voie să înnopteze. „Femeile nu au voie pe munte. Este blestemul Sfantului Calinic, cel care a ctitorit manastirea. Au fost mai multe care au incalcat regula asta si n-a fost bine. Am avut o fata in sat, studenta, care s-a imbracat in straie barbatesti si a urcat pana la manastire. La intoarcere, a luat o masina cu lemne sa coboare in sat. Masina s-a rasturnat pe drum drept, iar fata a murit. Restul celor care era cu ea, au scapat fara nici o zgarietura”, a declarat un călugar, potrivit agentiadepresamondena.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×