Ce a apărut la locul accidentului lui Răzvan Ciobanu, la trei luni de la moartea designerului

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/07/2019, 13:34
Ce a apărut la locul accidentului lui Răzvan Ciobanu, la trei luni de la moartea designerului
Răzvan Ciobanu a încetat din viață după un grav accident rutier. Sursa foto: romaniatv.ro

Chiar dacă s-au scurs mai bine de trei luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, locul în care s-a produs accidentul arată de parcă fostul creator de modă și-ar fi pierdut viața în urmă cu doar câteva zile. Cel puțin așa reiese din imaginile surprinse în zona localității Săcele, unde a avut loc tragedia.

La locul accidentului lui Răzvan Ciobanu a fost ridicat un altar

Mai concret, în fotografiile date publicității de click.ro, pot fi observate resturi din mașina de teren la volanul căreia se afla în seara accidentului, copaci căzuți la pământ în urma impactului puternic, dar și câteva lumânări aprinse în memoria unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri români.

De altfel, la scurt timp după tragedie, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a ridicat un mic altar chiar în locul în care creatorul de modă și-a pierdut viața. Astfel, bărbatul și-a propus să mențină vie amintirea celui care i-a fost partener în ultimii ani.

Acesta este altarul ridicat în memoria lui Răzvan Ciobanu, chiar la locul accidentului care i-a curmat viața. Sursa foto: click.ro
Acesta este altarul ridicat în memoria lui Răzvan Ciobanu, chiar la locul accidentului care i-a curmat viața. Sursa foto: click.ro

Fostul iubit nu poate trece peste moartea lui Răzvan Ciobanu

De profesie medic, Marius s-a declarat extrem de șocat de dispariția îndrăgitului designer, chiar dacă relația lor nu s-a încheiat în termeni tocmai amiabili. Ba din contră, cei doi au ținut vreme de luni bune primele pagini ale ziarelor de scandal, aruncându-și reciproc cuvinte grele.

Relaţia noastră a fost una tumultuoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui.

Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua şansă şi am vrut să ne construim o relaţie frumosă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric şi nu o să mai urlu. Am fost aşa. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul”, a dezvăluit fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×