Ce a ajuns să facă și cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion. Diferența uriașă între ea și Lidia Buble

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/10/2019, 15:05
Ce a ajuns să facă și cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion. Diferența uriașă între ea și Lidia Buble GALERIE FOTO
Fosta soție a lui Răzvan Simion trăiește în Timișoara. Sursa foto: wowbiz.ro

Fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana, nu a mai apărut de multă vreme în spațiul public. Femeia cu care matinalul de la Antena 1 are o fată și un băiat, Ianca și Tudor Ștefan, și-a refăcut viața și se iubește acum cu un afacerist timișorean. Diana s-a remarcat tot timpul prin discreția sa, având în vedere că putea să vorbească despre decepția prin care a trecut după ce Răzvan a părăsit-o pentru Lidia Buble.

Fosta soție a lui Răzvan Simion, mai fericită ca niciodată

Răzvan și Diana s-au despărțit în urmă cu patru ani, iar divorțul destul de dureros prin care a trecut bruneta parcă a fost de bun augur, căci femeia este mai frumoasă ca niciodată și se arată extrem de fericită și încântată cu noua ei viață. Principala diferență dintre Diana și Lidia Buble este că fosta nevastă nu a intrat niciodată în teme sensibile vorbind despre fosta ei familie, cu mici excepții.

La un moment dat, Diana a făcut câteva mărturisiri la insistențele presei spunând că a făcut foarte multe sacrificii pentru fostul ei soț. Când s-au cunoscut, Diana lucra la un ziar austriac în Timișoara și a făcut tot posibilul ca lui Răzvan să îi fie bine, acesta dorind să facă televiziune la București. Practic, Diana a renunțat la tot pentru binele lui Răzvan.

fosta soție a lui răzvan simion
Așa arată vila pe care Diana o deține în Timișoara. Sursa foto: wowbiz.ro

Diana și-a ridicat o casă în Timișoara

Stabilită la Timișoara, acolo unde trăiește alături de un potent om de afaceri, Diana se poate mândri, pe lângă copii, cu o altă mare realizare: în urmă cu patru și-a terminat vila, casă care seamănă foarte mult cu locuința lui Simion pe care o are la Corbeanca. Faptul că Dianei îi este mult mai bine acum reiese din fotografiile pe care le postează pe conturile ei de socializare.

Fosta soție a lui Răzvan Simion este pasionată de călătorii, iar una dintre țările ei preferate este Italia. Diana s-a ocupat în ultima vreme mai mult de familie și de casă, iar financiar o ajută actualul ei partener, Radu. În trecut, Diana a lucrat la Național TV și în presa locală, după cum scrie pe contul ei de Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×