Caz rarisim în Iraq! O mamă a născut în mod natural 6 fete și un băiat

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
20/02/2019, 17:59
Caz rarisim în Iraq! O mamă a născut în mod natural 6 fete și un băiat GALERIE FOTO
O mamă din Iraq a născut în mod natural 6 fete și un băiat

Caz rarisim în Iraq! O mamă în vârstă de 25 de ani a născut în mod natural 6 fete și un băiat, iar familia are acum în total 10 copii. Minunea s-a produs într-un spital din provincia Diyali, din vestul țării. Presa internațională anunță că nu au existat complicații la naștere, iar mama este perfect sănătoasă.

Cei 7 copii nou născuți sunt și ei sănătoși. Femeia de 25 de ani, care a născut în mod natural 6 fete și un băiat într-un spital din Iraq poate considera că s-a întâmplat o minune, având în vedere că acesta este primul caz de naștere cu septupleți din țările din Orientul Mijlociu. Tatăl copiilor, Youssef Fadl, a declarat că el și soția lui nu au plănuit să își extindă familia cu încă 7 copii, iar acum se văd nevoiți să aibă grijă de 10 în total. Într-o fotografie făcută după naștere, apar 4 din cei 7 bebeluși, în timp ce în altă poză sunt 2, surprinși după nașterea remarcabilă.

O mamă din Iraq a născut în mod natural 6 fete și un băiat

Cazul mamei din Iraq care a născut în mod natural 6 fete și un băiat vine la scurt timp după ce o altă femeie a născut 3 fete și 3 băieți în Spitalul Saint George University din Liban. Primul caz de naștere cu septupleți s-a petrecut în anul 1997, în Des Moines, Iowa, Statele Unite ale Americii, în familia lui Kenny și Bobbi McCaughey. Cuplul a refuzat atunci reducerea selectivă a numărului de copii nou născuți, considerând că acela a fost un semn de la Dumnezeu, după ce femeia a urmat un tratament de fertilizare.

Familia are acum 10 copii
Familia are acum 10 copii

Președintele Statelor Unite de la acea vreme, Bill Clinton, a chemat familia McCughey la Casa Albă pentru a o felicita, în timp ce cunoscuta prezentatoare TV Oprah i-a chemat pe proaspeții părinți în cadrul show-ului ei televizat. Printre donațiile pe care familia le-a primit s-au numărat și o casă de 5.500 de metri pătrați, o mașină, macaroane și brânză pentru un an întreg, scutece pentru primii doi ani și școlarizare la orice universitate de stat din Iowa. În primele luni de viață, septupleții au băut 42 de sticle de lapte pe zi și au consumat 52 de scutece zilnic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×