Caz de moarte suspectă în Botoșani! Un bărbat zăcea într-o baltă de sânge în curtea casei. Anchetatorii iau în calcul o posibilă crimă

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 21:42
Caz de moarte suspectă în Botoșani! Un bărbat zăcea într-o baltă de sânge în curtea casei. Anchetatorii iau în calcul o posibilă crimă
Un bărbat a fost găsit mort în curtea casei. Anchetatorii iau în calcul ca acesta să fi fost ucis. Sursa foto: Facebook

Un bărbat din localitatea Cucorăni, județul Botoșani, a fost găsit mort în curtea casei. Potrivit autorităților, omul avea răni multiple la nivelul capului și corpului, era plin de sânge și dezbrăcat pe jumătate. Din primele informații, având în vedere leziunile suferite de victimă, este luată în calcul ipoteza unei crime. Deocamdată, cazul rămâne învăluit în mister, însă a fost demarată o anchetă ce va stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul.

Un bărbat din Botoșani a fost găsit plin de sânge în curtea casei

Un vecin a fost cel care a observat că bărbatul zăcea fără suflare, în curtea casei, plin de sânge și pe jumătate dezbrăcat. Îngrozit de imaginea la care tocmai fusese martor, acesta a sunat imediat la 112, iar echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul, anunțând poliția. Oamenii legii încearcă acum să afle dacă bărbatul a fost bătut şi lăsat să agonizeze, caz în care făptașii trebuie identificați în cel mai scurt timp posibil.

La faţa locului am găsit o persoană de aproximativ 60 de ani, decedată de mai multe ore. Prezenta multiple leziuni traumatice şi nu s-au mai impus manevrele de resuscitare. A fost anunţat şi un echipaj de poliţie”, a declarat Daniela Amarande, medic Ambulanță Botoşani.

Vecinul care l-a găsit pe bărbat susține că a auzit zgomote suspecte din curtea acestuia

Vecinul care a făcut descoperirea înfiorătoare spune că a auzit la prima oră a dimineții nişte zgomote suspecte din curtea bărbatului, însă nu a realizat ce s-a întâmplat, întrucât afară era încă întuneric. Cei care l-au cunoscut pe bărbat susțin că acesta locuia singur mai toată săptămâna, soția obișnuind să vină doar în weekend.

Mă gândeam că poate a băut vin şi a făcut un infarct. Un vecin mi-a spus că nici nu îl mai cunoşti pentru că e plin tot de sânge, dezbrăcat, doar într-un tircou. Vecinul spune că l-ar fi bătut cineva”, a mărturisit o femeie care locuiește în apropiere de casa victimei.

Criminaliştii aşteaptă acum rezultatul necropsiei, pentru a afla cu exactitate cauza decesului. De îndată ce acestea vor fi disponibile, oamenii vor putea reface ultimele ore din viața bărbatului, pentru a da de urma de urma făptașilor, dacă este cazul.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×