Catrinel Sandu s-a căsătorit în secret! Cum arată acum și cine îi este soț

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/01/2019, 09:58
Catrinel Sandu s-a căsătorit în secret! Cum arată acum și cine îi este soț GALERIE FOTO
Catrinel Sandu s-a căsătorit! Cine este soțul ei?

Catrinel Sandu și-a găsit din nou iubirea, astfel că a decis să facă pasul cel mare . Frumoasa blondă s-a căsătorit în secret! Soțul ei se numește Steve și este american. Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a avut o căsnicie de lungă durată, din care au rezultat două fetițe.

Din păcate, totul s-a sfârșit după ce a aflat că acesta o înșela. „Fiecare sfârşit de an e o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru mine e mult mai important de atât. E închiderea unui capitol important din viaţa mea. După o separare de mai bine de un an, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate.”

Catrinel Sandu s-a căsătorit cu Steve!

Frumoasa Catrinel trăiește acum o poveste de dragoste fantastică alături de Steve, un medic dentist american. Bărbatul are și el doi copii dintr-o relație anterioară. Admiratorii blondinei au felicitat-o extrem de tare pentru alegerea făcută și pentru faptul că și-a găsit în sfârșit fericirea.

Catrinel Sandu și Steve
Catrinel Sandu și Steve

„Felicitări!’, „Ce chestie… Mă bucur pentru tăria ta. Parcă ieri sufereai după soțul tău, iar azi ai spus DA altuia”, „Bravo ei că și-a refăcut viața’, „Casă de piatră, sănătate, fericire și mulți copii vă doresc’, „Să fiți fericiți’, „Casă de piatră, oameni frumoși!”, au fost reacțiile venite din partea fanilor fostei bebelușe.

Catrinel Sandu, înselată de soț!

„Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar, vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări”, afost mesajul frumoasei Catrinel Sandu după despărțirea de fostul soț.

Catrinel Sandu și fostul soț
Catrinel Sandu și fostul soț

Acum, totul pare că a luat o altă întorsătură pentru blondică, astfel că Steve a reușit să-i readucă speranța în dragoste și să o aducă din nou în pragul căsătoriei. „După ce s-a sfătuit cu părinții ei, Steve și-a luat inima în dinți și de Revelion a dus-o pe Catrinel la o petrecere în cel mai luxos hotel. Au fost doar ei doi, iar acolo a cerut-o în căsătorie și a fost cel mai frumos moment. Bineînțeles, urmează o nuntă!”,  au dezvăluit surse apropiate de cuplu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×