Catrinel Menghia și-a botezat fata. Imagini de la fericitul eveniment FOTO

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 16:51
Catrinel Menghia și-a botezat fata. Imagini de la fericitul eveniment FOTO GALERIE FOTO
Catrinel Menghia și-a botezat fata. Sursa foto: b1.ro

Catrinel Menghia și-a botezat fata! Frumoasa actriță a trecut prin emoții serioase, la creștinarea fiicei sale, pe Caroline, în vârstă de șapte luni. Catrinel Menghia și producătorul de film Massimiliano Di Lodovico au publicat fotografii de la fericitul eveniment.

Catrinel Menghia și-a botezat fata

Catrinel Menghia și-a botezat fiica în cadrul unei ceremonii la care au participat pține persoane. Doar familia și câțiva prieteni apropiați au partiipat la fericitul eveniment. Superba actriță româncă a ales un decor alb pentru petrecerea fiicei sale, în jurul unei piscine și a ținut să aibă ca invitați doar cele mai apropiate persoane din viața ei, potrivit libertatea.ro.

Catrinel Menghia, în vârstă de 34 de ani, și producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, în vârstă de 41 de ani, sunt împreună de mai bine de șapte ani și pe 25 februarie, anul acesta, au devenit și părinți, când a venit pe lume micuța Caroline.

Catrinel Menghia și-a botezat fata
Catrinel Menghia și-a botezat fata. Sursa foto. libertatea.ro

Catrinel Menghia, înșelată de fostul soț cu mai multe femei

Soarele a ieșit pe strada frumoasei actrițe, după ce în anul 2011 a divorțat de impresarul sportiv Massimo Brambati.  Ce doi s-au căsătorit în 2005, iar dragostea a fost atât de mare, încât aceasta şi-a făcut un tatuaj intim, în bikini, cu un mesaj siropos: Massimo per sempre’ (Massimo pentru totdeauna’), pe care ulterior l-a șters.

Căsătoria fericită s-a transformat într-un calvar. De curând, actrița a mărturisit că ultimii ani de căsnicie au fost un calvar, după ce aflase că soțul o înșelase cu mai multe femei.

Actrița a povestit despre mariajul său de șapte ani cu fostul soț. „Întotdeauna am avut relaţii lungi. La fiecare dintre ele am crezut că nu o să se termine niciodată. A fost o relaţie lungă şi, dacă soţul meu nu mi-ar fi greşit, cred că ar fi durat pentru totdeauna. Dar da, de obicei, când îmi aleg o persoană cu care să stau, ştiu că vreau să stau cu acea persoană pentru totdeauna.

Adică nu încep o relaţie doar ca să am companie, ca să mă distrez. Întotdeauna gândul meu a fost să-mi întemeiez o familie, ăsta a fost scopul meu. Ce am învăţat? Nu prea am învăţat, pentru că de fiecare dată am spus că nu o să mai fac aceleaşi greşeli, că nu o să mai fiu atât de bună. Câteodată, când nu eşti atent la anumite lucruri, partenerul ştie că te poate fraieri, mai ales într-o relaţie de durată.

Eram aşa: „Suntem căsătoriţi, totul e OK, soţul merge la muncă, suntem „fair” (n.r. cinstiţi) unul cu altul. Totul e perfect“. Şi uite că n-a fost chiar aşa. Mi-a plăcut întotdeauna să am încredere. Niciodată nu o să vreau să pornesc, nici măcar într-o relaţie de amiciţie, cu îndoieli. Vreau să am încredere maximă în acea persoană”, a declarat Catrinel Menghia pentru adevărul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×