Categorie:

Câţi kilometri a făcut un taximetrist cu acest Mercedes E-Class din 2003. Ce promisiune a primit George din partea uzinei din Stuttgart

George şi-a cumpărat în 2003 un Mercedes-Benz E270 CDI, iar acum mărturiseşte că niciodată nu a avut nevoie să schimbe ceva major la motor sau la transmisie. Cu excepţia unor mici intervenţii, maşina este ca nouă, însă kilometrajul a rămas blocat la 999.999 de mii de kilometri, fără să repornească de la zero.

Conform aproximărilor făcute de taximetristul grec în funcţie de cât combustibil a folosit, în prezent ar fi ajuns la 1.030.000 de kilometri. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Dacă verificările făcute de Mercedes vor dovedi că aproximarea este reală, şoferul norocos va putea primi gratuit la schimb, un automobil nou-nouţ E-Class. Conform statisticilor celor de la Mercedes, şoferul care a stabilit cel mai mare record până acum a fost tot un grec, care a parcurs aproape 4.500.000 de kilometri. Nici românii nu s-au lăsat mai prejos, având şi noi tot un taximetrist care a depăşit un milion de kilometri cu un automobil Dacia.