Răsturnare de situaţie! Câţi bani vrea Liviu, după moartea Israelei

Raluca Ogaru   
în Reality show
13/03/2018, 20:18
Răsturnare de situaţie! Câţi bani vrea Liviu, după moartea Israelei GALERIE FOTO

Din ultimele informaţii, deşi se presupunea că ar fi plecat în Germania, iată cp Liviu Arteni s-ar afla în Spania, de fapt, potrivit spuselor uneia dintre surorile lui.

”Nu, n-am vorbit cu Liviu de când a murit Israela. Am vorbit cu sora mea din Belgia. Liviu a avut un şoc foarte puternic. Urla şi ţipa din toţi plămânii. A trăit şocul vieţii lui. Am înţeles că Liviu se află în Spania, în regiunea Alicante. Confirm că Israela dorea să se mute în Alicante alături de Liviu. Ţineau legătura în permanenţă.”, a declarat femeia, la un post de televiziune.

Se pare că Israela avea de gând să plece şi ea după soţul ei, în regiunea Alicante, dar din păcate nu a mai apucat. Acum, Liviu ar fi spus că e un mare şoc pentru el dispariţia femeii cu care a fost căsătorit şi că nu are nicio pretenţie referitor la averea ei.

”Era hotărâtă să se ducă acolo pentru că era clima mai bună. Liviu a spus că nu vine în România pentru că ştie că vin copiii să o înmormânteze în Israel, că nu ar avea de ce. A spus că nu vrea nimic din averea Israelei. Israela i-a trimis bani cu o săptămână înainte de a muri”, a mai spus sora lui Liviu Arteni, în exclusivitate pentru postul de televiziune.

În urma procesului oficializat la notar, Liviu nu a primit nimic din averea Israelei, după cum a anunţat avocata acesteia. Cu toate astea, se pare că a beneficiat de mari sume de bani, pe care îi trimitea în străinătate chiar fosta lui soţie prin anumiţi interpuşi.

Din ultimele informaţii, se pare că decesul Israelei ar fi survenit în urma unei hemoragii hemoragii digestive, produsă de ruptura inelului gastric pe care îl avea în burtă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×