Câți bani primește Selly de la 5GANG în fiecare lună din Youtube. Celebrul vlogger se bucură de sume uriașe

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/02/2020, 11:22
Câți bani primește Selly de la 5GANG în fiecare lună din Youtube. Celebrul vlogger se bucură de sume uriașe
Clipurile postate pe Youtube îi aduc lui Selly venituri impresionante. Sursa foto: captură Youtube

Pe 5 februarie 2012, Andrei Șelaru, sau Selly, cum este cunoscut publicului larg, publica primul său videoclip pe Youtube, fără a îndrăzni să viseze măcar că va deveni un adevărat model pentru generația sa. Au trecut 8 ani de atunci, iar tânărul care în curând va împlini vârsta de 20 de ani se bucură de un succes răsunător, contul său pe celebra platformă video având în momentul de față peste două milioane de abonați care îi urmăresc în mod regulat activitatea din mediul online.

Selly primește lunar o sumă uriașă de la Youtube

Cum era de așteptat, aceste cifre impresionante vin la pachet cu sume de bani demne de invidiat, întrucât Youtube are grijă să-i recompenseze regește pe toți cei care formează o comunitate uriașă de oameni care să le aprecieze conținutul. Așa se face că în conturile lui Selly intră lunar minim 5.400 de dolari pe lună, conform site-ului de specialitatesocialblade.com.

Aceasta nu este, însă, singura sa sursă de venit, pentru că tânărul vlogger cochetează și cu lumea muzicii, iar 5 Gang, trupa din care face parte, susține din ce în ce mai multe concerte. De altfel, băieții au mers anul trecut într-un turneu ce a cuprins majoritatea orașelor țării, unde fanii au umplut sălile până la refuz.

Povestea impresionantă a lui Selly. Cum a reușit să devină un vlogger de succes

Născut pe 28 februarie 2001 la Craiova, Selly a crescut într-o familie cu posibilități materiale modeste, însă, după cum a mărturisit într-un interviu acordat recent, nu a dus lipsă de lucrul care este, în opinia sa, cel mai important pentru un copil: afecțiunea părinților. De mic a fost fascinat de Internet, pe care l-a considerat mult mai interesant și, totodată, mai complex decât lumea din jur.

Dându-și seama că nu îl pot dezlipi de calculator, mama (profesoară de matematică) și tatăl (inginer silvic), i-au stimulat creativitatea și l-au îndrumat spre o carieră în mediul online. Așa se face că la doar 12 ani, Andrei Șelaru a postat pe Youtube primul său videoclip, realizat cu o cameră Toshiba primită în dar chiar de la părinți.

De aici și până la succesul fulminant care avea să urmeze a mai fost doar un pas. Nu ar fi putut face, însă, nimic,  fără muncă și perseverență, mărturisește tânărul vlogger care a cucerit milioane de tineri din întreaga țară.

După multe insistențe, părinții mi-au cumpărat o cameră video Toshiba. O luam peste tot, filmam tot ce vedeam, prin casă, prin vacanțe. Apoi am început să mă filmez pe mine, am descoperit Youtube-ul și așa a început totul. În primul clip m-am filmat contra luminii.

Am fost praf, dar am perseverat și astăzi am ajuns unde mi-am dorit. Nu mi-am imaginat că o să ajung aici pentru că nu ajunsese nimeni înaintea mea. Dar visam. Îmi doream.

De-asta am și ajuns pentru că mi-am dorit să ajung primul. Acum îmi doresc să mă mențin lider și să-mi extind conținutul și să spun povești cât mai complexe. Știi cum se spune, succesul e mai ușor de obținut decât de menținut”, a declarat Selly într-un interviu pentru revista Capital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×