Câți bani primește câștigătorul iUmor! Antena 1 oferă o mulțime de bani

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/12/2019, 13:20
Câți bani primește câștigătorul iUmor! Antena 1 oferă o mulțime de bani
Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt pregătiți pentru finala iUmor, sezonul 7. Sursa foto: a1.ro

Vineri seară, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează finala iUmor, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate show-uri de comedie din televiziunea românească. Ajunsă la sezonul numărul șapte, emisiunea își va desemna în sfârșit câștigătorul, care va pleca acasă cu o sumă impresionantă de bani.

20.000 de euro primește câștigătorul iUmor

20.000 de euro va primi concurentul care va reuși să-i impresioneze pe fanii îndrăgitei producții a postului trustului Intact, alături, bineînțeles, de titlul de campion al ediției din 2019. Lupta este, însă, mai strânsă ca niciodată, pentru că toți cei 12 au pregătit momente excepționale, cu ajutorul juraților Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, care vor performa la rândul lor pe scenă.

Povestea iUmor nu se termină aici, întrucât s-a dat deja startul pregătirilor pentru noul sezon, iar doritorii sunt așteptați la preselecții. Dacă vrei să arăți unei țări întregi că știi să te distrezi pe cinste, trebuie doar să te înscrii pe site-ul casting.a1.ro.

Dacă ești foarte bun, ai confirmat în diverse locuri și ți-au spus 100 de oameni că ești bun, mai gândește-te de 100 de ori înainte să vii. E posibil ca în acest coșmar să fii sau nu salvarea mea din ziua respectivă”, le transmite Mihai Bendeac, în stilul caracteristic, celor care vor să participe la competiție.

Să-i cunoaștem pe cei 12 finaliști iUmor

Mukinka, tânărul de origine africană ce a adus la iUmor un număr de stand-up inedit despre tradiţiile de nuntă şi botez din ţara noastră, i-a cucerit pe cei trei juraţi cu umorul său inegalabil. La finalul reprezentaţiei din audiții, Mihai Bendeac l-a aplaudat în picioare și nu a mai contenit cu laudele pentru simpaticul concurent: „N-a murit stand-up-ul la iUmor!”, a concluzionat actorul.

Împărtășindu-ne tuturor greutăţile prin care a trecut ca elev în România, Dan Țuțu i-a convins pe telespectatori că merită un loc în marea finală a show-ului. Chiar și Cheloo a fost impresionat de numărul său: „Nu faci deloc rău ce faci, o să evoluezi! Când vei învăța cum funcționează umorul la români, poate vei fi cel mai bun! Munca te duce de la 1 la 10!”.

Silviu Gherman a tradus un film cu samurai pe scena de la iUmor, iar numărul său inedit a fost atât pe placul fanilor, cât și al Deliei: „Natural și firesc mi s-ar părea să fie în finală. Eu nu știu doi oameni ca el, este unic în zona asta umoristică”, a spus artista.

Numărul de magie pus în scenă de Mario Lopez le-a adus zâmbetul pe buze juraților, chiar și Cheloo declarându-se impresionat. „Mario Lopez, cu jumătate de pachet de țigări, a reușit să ne înveselească”, a exclamat cel mai exigent dintre membrii juriului.

De data aceasta, George Țintă a decis să vină deghizat pe scena iUmor în audiții, purtând o șapcă și o pereche de ochelari de soare. Comediantul a fost imediat recunoscut, însă de Mihai Bendeac și Cheloo, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului finalist din sezonul șase și a glumelor scurte cu care i-a obișnuit pe telespectatori.

Alex Șerban, corporatistul din Piatra Neamț, a prezentat un număr de stand-up compus din scurte povestioare inspirate chiar din experiențele trăite de-a lungul vieții. Concurentul vrea să renunțe la job și să se axeze pe o carieră în comedie, motiv pentru care pregătește un moment aparte în finala iUmor.

Cristian Dumitru și Bogdan Nițu sunt cei doi comedianți care formează trupa Ha-Rap și care i-au făcut pe jurați să se întreacă în complimente la adresa lor. De altfel, Mihai Bendeac chiar le-a mulțumit celor doi: „Vă mulțumesc pentru că simt că se pregătesc oamenii pentru scena de la iUmor”.

Adrian Constantin și Andrei Jipcă sunt doi tineri plini de încredere care au venit pe scena iUmor pentru a se întrece în glume improvizate pe ritm de rap. Au convins publicul că merită să ajungă în finală, iar acum promit un număr cu totul și cu totul special.

Eduard și Bianca au adus la iUmor un număr de magie combinată cu comedie de cea mai mare calitate, folosindu-se de elemente inedite precum cărți, cifre, artiști și pistoale. Prestația lor a fost extrem de apreciată de public, motiv pentru care au obținut un loc în marea finală a show-ului, unde știm cu toți că așteptările cresc.

Cristian Denis, adept al show-urilor de stradã, a cucerit publicul din Europa, reușind același lucru și cu jurații în audiții. „Scamatorul nostru a fost o gură de aer nesperată în această zi!”, a spus Cheloo, vizibil impresionat de momentul concurentului.

Bogdan Călin a venit la iUmor cu  glume scrise chiar de el, ce încep cu „Bună, ești cunva ?”. Le postează frecvent pe rețelele de socializare, unde se bucură de un succes răsunător. „Mă gândeam cum ar fi fost să folosesc glumele de genul acesta pentru personajul meu Roby Roberto din Băieți de oraș”, a mărturisit Mihai Bendeac.

Ultimul, dar nu cel din urmă, Patrick Cottet a reușit să îi convingă pe jurați atât în audiții, cât și în semifinală, fiind lăudat pe măsura prestației sale. În finală promite un show de zile mari cu care să-i convingă pe telespectatori că merită marele premiu de 20.000 de euro.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×