Câți bani încasează Liviu Dragnea, lunar! Victor Ponta a făcut dezvăluiri despre salariul liderului PSD

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/12/2018, 13:38
Câți bani încasează Liviu Dragnea, lunar! Victor Ponta a făcut dezvăluiri despre salariul liderului PSD GALERIE FOTO
Victor Ponta a spus câți bani încasează Liviu Dragnea lunar

Victor Ponta a făcut dezvăluiri despre salariul liderului PSD în cadrul unei conferinţe de presă. Conform celor spuse de Ponta, Liviu Dragnea ar încasa lunar o mulţime de bani.

„În perioada când eram șeful PSD și prim ministru n-am avut aceste sume, pentru că n-am considerat că este corect să iei atâția bani de la bugetul de stat pentru funcționarea partidului. Cred că am avut dreptate atunci. Sigur, în 2018, sunt oameni care gândesc altfel și care confundă bugetul de stat cu bugetul de partid și atunci 35 de milioane pe lună cred că li se pare chiar prea puțin. (…)

Victor Ponta a spus câți bani încasează Liviu Dragnea, lunar

A, și vreau să spun ce mare opoziție face PNL, care încasează doar vreo 16 milioane. Ca să înțelegeți de ce nu avem opoziție în România”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta, alături Liviu Dragnea
Victor Ponta, alături Liviu Dragnea

Totodată, Ponta a anunțat că va propune ca partidele să nu mai primească subvențiile de la bugetul de stat iar toți acești bani să fie trimiși către bugetul de pensii: „Vom face un amendament ca un an de zile sa nu se platească aceste subvenţii. Ioana Petrescu (n.r. – fostul ministru de Finanţe) mi-a spus că toţi beneficiarii de pensie minimă de 540 de lei pot primi pensie dublă.”

Liviu Dragnea, alături de Victor Ponta în cadrul unei şedinţe foto
Liviu Dragnea, alături de Victor Ponta în cadrul unei şedinţe foto

„Sunt 300.000 de beneficiari cărora le putem dubla pensiile doar dacă un an de zile nu mai primesc partidele politice aceste subvenţii, Cred că un an de zile de solidaritate a PSD şi PNL cu pensionarii din Romînia ar fi un gest apreciat”, a mai spus Victor Ponta.

Noua Legea a pensiilor urmează să intre în vigoare, iar Victor Pontra vrea să îi aducă îmbunătăţiri pentru a-şi sprijini pe pensionari. Este domeniul pe care fostul premier a tot insistat în ultima perioadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×