Câți bani ia, de obicei, Petrică Mâțu Stoian la o nuntă. Tariful este pentru o singură oră!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/09/2019, 15:59
Câți bani ia, de obicei, Petrică Mâțu Stoian la o nuntă. Tariful este pentru o singură oră!
Petrică Mâțu Stoian cântă la nunți pentru 1.500 de euro pe oră. Sursa foto: pandurul.ro

Cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din țara noastră nu ezită să accepte orice invitație venită din partea celor care își doresc să îi asculte live, fie că vorbim despre nunți sau alte evenimente, însă pretențiile finaciare sunt și ele pe măsura unor nume grele ale folclorului. Spre exemplu, dacă ți-ai pus în gând ca Petrică Mâțu Stoian să-ți cânte la nuntă, trebuie să știi că vei fi nevoit să bagi adânc mâna în buzunar pentru a face ca acest vis să devină realitate.

Petrică Mâțu Stoian cântă la nunți pentru 1.500 de euro pe oră

Mai concret, un program de 60 de minute cu îndrăgitul solist de muzică populară costă 1500 de euro, iar dacă îți dorești ca recitalul să dureze mai mult, va trebui să dai dovadă de ceva mai multă generozitate. În plus, pentru un program susținut împreună cu acompaniamentul său, suma ajunge undeva în jurul a 2.000 de euro.

În ultimii ani, cei mai îndrăgiți artiști ai momentului participă de asemenea la nunți, în calitate de invitați speciali, iar onorariile nu sunt deloc de neglijat. Cu Smiley, Loredana, Andra, Ștefan Bănică sau Horia Brenciu distracția este garantată, însă prețurile sunt și ele pe măsură. De exemplu, Andra are două programe, fiecare de câte 45 de minute. Unul este cu muzică pop, iar al doilea cu muzică populară. Fiecare costă câte 6000 de euro, la care se adaugă cheltuielile pentru transport, cazare și masă. Pentru a-i asculta pe Smiley, Loredana, Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică, va trebui să scoți din buzunar suma de 10.000 de euro.

Petrică Mâțu Stoian, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară. Sursa foto: stirilekanald.ro
Petrică Mâțu Stoian, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară. Sursa foto: stirilekanald.ro

Petrică Mâțu și-a revenit după impasul financiar

Chiar dacă acum îi merge destul de bine, lucrurile nu au fost mereu așa pentru Petrică Mâțu Stoian. Anul trecut, cunoscutul interpret de muzică populară făcea cu greu față datoriilor care ajunseseră la aproximativ 100.000 de lei. Într-un interviu acordat la vremea respectivă artistul își amintea cu nostalgie de vremurile în care câștiga 15 milioane de lei pe seară.

S-a câştigat foarte bine în perioada când s-au dat ordonanţele acelea la mineri, în anii ’95-’96. Pe vremea aceea un interpret bun câştiga şi 15 milioane de lei vechi într-o seară. Acum nu mai e aşa. Facem bani doar cât să trăim decent”, spuea Petrică Mâțu Stoian.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×