Câți bani i-a dat Karmen Minune unui băiețel care avea sora bolnavă. Ce s-a văzut când a deschis portofelul

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/12/2018, 11:47
Câți bani i-a dat Karmen Minune unui băiețel care avea sora bolnavă. Ce s-a văzut când a deschis portofelul
Karmen, fiica lui Adrian Minune, a dezvăluit sexul bebelușului

Karmen Minune a făcut un gest nobil pentru un băiețel care avea o soră bolnavă. Acesta i-a cerut câțiva lei pentru a plăti medicamentele cumpărate, iar când Karmen a deschis portofelul, s-a putut vedea și câți bani avea artista la ea. Totul s-a petrecut noaptea trecută, în timp ce se plimba prin București. Într-o parcarea, vedeta a întâlnit un băiețel care i-a cerut ajutorul. Artista a spus că nu are bani, iar după ce micuțul i-a arătat rețeta pe ca o avea în mână, ea a decis să facă un drum până la cea mai apropiată farmacie pentru a-i lua băiatului medicamentele de care sora sa avea nevoie.

După momentul emoționant, artista a dezvăluit și ce sumă avea în portofel, în seara care a marcat-o. Iar, în timp ce vedeta mergea spre farmacie, fericită pentru că aduce bucurie unui copilaș, a ținut să înregistreze momentele alături de băiat, mai apoi făcându-le publice. ”Sunt cu un copil care mi-a ieșit în cale și mergem la farmacie să luăm rețeta pentru surioara lui. Zii: Bună! Ți-e rușine? Da?”, a spus artista către băiat. Răspunsul micuțului a fost: ”Nu ,nu prea îmi place să fiu filmat.”

Karmen Minune i-a dat bani unui băiețel care avea sora bolnavă. Artista avea doar 50 de lei în portofel, însă a găsit o soluție pentru a-l ajuta pe micuț

Câți bani i-a dat Karmen Minune unui băiețel care avea sora bolnavă. Ce s-a văzut când a deschis portofelul
Medicamentele cumpărate de Karmen pentru sora unui micuț aflată în nevoie

Mai apoi, după ce cântăreața s-a asigurat că sora micuțului va primi tratamentul recomandat de medic, s-a întors în mașină și și-a continuat drumul, însă nu fără a vorbi despre emoția pe care a trăit-o. Astfel, artista s-a filmat discutând despre episodul care a fost reținut de oameni drept un gest de omenie din partea ei. ”E atât de frumos și te simți atât de bine când faci lucruri de genul ăsta. Frate, nimic nu se compară cu bucuria asta de a face bine super random (n.r.: întâmplător) și de a ajuta oamenii din jurul tău”, a spus vedeta.

Câți bani i-a dat Karmen Minune unui băiețel care avea sora bolnavă. Ce s-a văzut când a deschis portofelul
Karmen Minune, umblând după medicamente pentru sora bolnavă a unui micuț

Ulterior, Karmen a completat cu faptul că l-a refuzat inițal pentru că mai avea doar 50 de lei în portofel, însă tot a găsit o soluție pentru a-l ajuta. ”Băiețelul de mai devreme era în parcare în frig cu o rețetă în mână. Mi-a cerut bani prima dată și i-am spus că: «Nu am», pentru că, efectiv, mai aveam 50 de lei ultimii mei bani. Și mi-a arătat rețeta și a zis: «Bine, dar poți să mă ajuți să luăm rețeta pentru surioara mea, pentru că e acasă și e bolnăvioară, o doare burta?»”, a adăugat artista.

Iar morala episodului emoționant a fost că ”este perioada Crăciunului și a Sărbătorilor”, moment în care ar trebui ”să facem bine în jurul nostru, să dăm cu magie, puf-puf-puf”, a mai spus Karmen Minune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×