Câți bani câștigă Viorica și Ioniță de la Clejani din muzică! Meseria le aduce sume imense

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/10/2018, 14:30
Câți bani câștigă Viorica și Ioniță de la Clejani din muzică! Meseria le aduce sume imense GALERIE FOTO
Cât câștigă Viorica și Ioniță de la Clejani? Curioșii se întreabă asta

Viorica și Ioniță de la Clejani câștigă sume imense. Curioșii se întreabă câți bani câștigă mai exact cei doi din muzică. Ce e drept, aceștia sunt cunoscuți drept niște lăutari veritabili, iar câștigurile trebuie să fie pe măsura renumelui lor. Soții dețin o asociație pe nume ”Dragostea de la Clejani”, care a încasat o sumă impresionantă de la Primăria Sectorului 5, și asta doar pentru un singur eveniment. Aproape 21.500 de euro au intrat în buzunarele Viorică și lui Ioniță de la Clejani, sumă care este aproximativ la fel pe cât de mult produce asociația într-un singur an. Anul precedent ”Dragostea de la Clejani” a avut venituri în valoare de aproximativ 140.000 de lei.

Așadar, și profitul a fost unul excelent, de 79.606 de lei. Asociația nu are angajați, iar, ca obiectiv al organizației de activitate este: ”interpretarea și creația artistică”. Potivit Tolo.ro, în afara de suma de 21.500 de euro pe care o au în conturi din ”Dragostea de la Clejani”, cei doi au mai primit, în cadrul aceluiași eveniment, și 11.500 de euro pe o altă firmă pe care o are Ioniță, ”Moftify”.

Câți bani câștigă Viorica și Ioniță de la Clejani? Cei doi au fost apreciați de nume mari ale lumii

Cat castiga viorica si ionita de la clejani
Viorica și Ioniță de la Clejani, alături de copiii lor

Vă reamintim că cei doi sunt activi în sfera muzicii de mulți ani alături de copiii lor. Aceștia sunt o formație de lăutari din România. După declarațiile celor doi, au un succes internațional mai mult decât național, cei doi ajungând să cânte la Opera Garnier, Paris, La Perpignan. În cele din urmă, au fost apreciați chiar de Yehudi Menuhin, Johnny Depp, Viper Room sau Vanessa Paradis. Visul formației de lăutari s-a împlinit în anul 2004, o dată ce au cântat la Premiile MTV România.De asemenea, au mai bucurat oamenii și în deschiderea Romania Music Awards, din 2008, care s-a ținut la Iași.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×