Câți bani câștigă actorii din Las Fierbinți! Salariile colosale încasate de Bobiță, Geani și Celentano pentru un episod

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/01/2019, 14:11
Câți bani câștigă actorii din Las Fierbinți! Salariile colosale încasate de Bobiță, Geani și Celentano pentru un episod GALERIE FOTO
Care sunt salariile actorilor din Las Fierbinți?

Care sunt salariile actorilor principali din Las Fierbinți? Se pare că cei mai bine plătiți sunt Bobiță (Bobonete), Geani (Constantin Diță) și Celentano (Adrian Văncină). Cei trei sunt și cei mai iubiți din tot serialul de comedie care ilustrează perfect viața la țară. Las Fierbinți a avut un succes enorm, astfel că a ajuns la sezonul cu numărul 14.

De asemenea, multe scene cu dialoguri și monologuri emoționante și pline de simboluri au impresionat până la lacrimi pe unii fani. „Nişte urlete de-ale mele. Nişte izbucniri că nu se mai poate. Şi făcute foarte bine de ei“, a descris monologurile Mimi Brănescu, cel care le scrie. Și cel care, în viața de zi cu zi este soțul Aspirinei (Mirela Oprișor).

Care sunt salariile actorilor din Las Fierbinți?

Fanii serialului sunt extrem de încântați de Las Fierbinți, care este o reprezentație 1 la 1 a vieții de la țară. Câțiva din cei care îl urmăresc au curiozitatea să știe salariile actorilor care le intră în casă în fiecare difuzare a acestuia, astfel că informațiile au fost făcute publice. Cât primește fiecare actor principal pe fiecare episod difuzat?

Actorii din Las Fierbinți
Actorii din Las Fierbinți
  • Horaţiu Mălăele (Moş Peleus) – 1.700 de euro/episod
  • Maia Morgenstern (ţaţa Rapidoaica) – 1.600 de euro/episod
  • Adrian Văncică (Celentano) – 1.500 de euro/episod
  • Mihai Bobonete (Bobiţă) – 1.000 de euro/episod
  • Costi Diţă (Giani) – 1.000 de euro/ episod
  • Anca Dumitra (Geanina) – 500 de euro/episod

Celentano, poveste de viață emoționantă

“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro.

Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică  emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a mărturisit Adrian Văncică despre viața și cariera sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×