Câți bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea după nuntă. Suma s-ar ridica la 50.000 de euro

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/09/2019, 09:50
Câți bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea după nuntă. Suma s-ar ridica la 50.000 de euro GALERIE FOTO
Câți bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea după nuntă. Sursa foto: click.ro

S-a aflat câți bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea după nuntă! Cei doi și-au unit destinele duminică, iar petrecerea de după a fost una de pomină, cu peste 200 de invitați! Mireasa a fost toată numai un zâmbet, dar în timpul ceremoniei emoțiile au pus stăpânire pe ea, iar vedeta chiar a plâns.

Câți bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea după nuntă

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sf. Treime Dudeşti din Bucureşti, iar nași le-au fost Aurelian Temișan și Monica Davidescu. După cununia lor în fața lui Dumnezeu, a urmat botezul fetiţei lor mai mici, Clara Maria, în vârstă de 6 luni. Ei mai au o fetiţă, Ella Maya, în vârstă de 3 ani.

Andreea Bălan și George Burcea au avut o nuntă de vis, iar invitații au fost tratați regește. Mesenii i-au răsplătit pe cei doi cu cadouri pe măsură. Potrivit unor apropiați ai cuplului, citați de click.ro, Andreea Bălan și George Bircea au strâns la nuntă în jur de 50 de mii de euro.

Câți bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea după nuntă
Câți bani au strâns Andreea Bălan și George Burcea după nuntă. Sursa foto: facebook

Dansul mirilor, întrerupt de Ella, fata cea mare

Andreea şi George au deschis petrecerea cu dansul mirilor, care a fost un vals executat perfect de cei doi, deoarece au repetat intens coregrafia cu dansatorii artistei. Scenografia pusă la cale de miri a fost întreruptă însă de fiica lor mai mare, Ella, care nu a mai avut răbdare să stea departe de părinţi. Intervenţia micuţei a venit în momentul în care dansul devenea din ce în ce mai extravagant. Mirele ţinea mireasa deasupra, apoi au făcut piruete dificile. Dansul mirilor a fost transmis în direct, pe pagina de Facebook a Andreei Bălan.

Atmosfera a fost întreţinută de Ristei Band şi de Red Blondes, iar dansatorul Andreei, Petrişor Ruge, a oferit un moment coregrafic de excepţie. Prezentator a fost comicul Romică Ţociu, iar naşul Aurelian Temişan a susţinut un moment artistic. Pentru Micuţa Clara Maria, părinţii au adus ursitoarele, care au făcut un moment pe cinste.

Mirii au comandat două torturi, unul pentru nunta lor şi altul pentru botezul micuţei. Printre vedetele invitate la cele două evenimente s-au numărat şi Lora, Sorana Darclee Mohamad sau Mariana Mărăcine (sora lui Adrian Enache). Nu a lipsit tatăl Andreei, Săndel Bălan, şi bunica ei din partea mamei, în vârstă de 84 de ani, pe care a prezentat-o presei la biserică.

Andreea şi George şi-au răsfăţat cei peste 200 de invitaţi la petrecere cu un meniu inedit: terină de foie gras de raţă cu muşchi de vită, muşchi de porc, legume, napaj din zmeură şi chutney de ceapă roşie, spumă de brânză, ou de prepeliţă şi icre roşii, tortilla în crustă de susan roşu cu piept de pui şi trufe de pădure. Tradiţionalele sarmale cu mămăliguţă nu au lipsit din meniu, iar la final, nuntaşii au primit, ca amintire, o brăţară din aur care simbolizează o aripă de înger.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×