Câți bani a plătit Elena Udrea pentru rochia de la botez. A fost creată de Dana Budeanu

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
21/09/2019, 16:45
Câți bani a plătit Elena Udrea pentru rochia de la botez. A fost creată de Dana Budeanu
Ce rochie a purtat Elena Udrea la botezul fiicei sale *foto: realitatea.net

Fostul ministru al Turismului și candidat la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, împreună cu iubitul său Adrian Alexandrov și-au botezat vineri fetița, pe Eva Maria, la Mănăstirea Cașin. Evenimentul a fost unul destul de urmărit în lumea mondenă, mai ales dacă ținem cont de faptul că Elena Udrea s-a întors recent din Costa Rică în România, după schimbarea legii completurilor de judecată. Unul dintre punctele de interes pentru presa de modă a fost ținută Elenei Udrea la Mănăstire.

Ce rochie a purtat Elena Udrea la botezul fiicei sale

Elena Udrea a ales să poarte la botezul fiicei sale o rochie albă creată de Dana Budeanu, care face parte din colecția „Love is Glowing”. În ceea ce privește încălțămintea, a purtat o pereche de pantofi albi. Rochia Elenei Udrea a costat nu mai puțin de 1.800 de lei, susține click.ro.

„Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi”, spunea Elena Udrea, la momentul în care s-a întors în țară.

Ce rochie a purtat Elena Udrea la botezul fiicei sale
Ce rochie a purtat Elena Udrea la botezul fiicei sale *foto: facebook

Ce părere are Iulia Albu despre ținuta Elenei Udrea

Cunoscutul designer Iulia Albu a criticat-o vehement însă pe Elena Udrea pentru rochia purtată la botezul fetiței sale: „Păpușa Barbie a politicii românești revine într-o formă de zile mari, însă cu un look mai passé decât eșarfa animal print purtată la rochia roșie de birou. Câteodată stau și ponderez rațiunile pentru care o femeie poate să-și achiziționeze o asemenea rochie pentru că logica unei asemenea opțiuni mă depășește.  Indiferent de colecție, designer și preț, această piesă este complet demodată. Iar alegerea pantofilor, deși în aparență una safe, este pe cât se poate de banală. Aici nu vorbim despre orice persoană de pe stradă, ci despre cineva care a avut și are acces la piese semnate de cele mai mari case de modă ale lumii.  Salut inițiativa Elenei Udrea de a nu ne arăta pedichiura, probabil în aceeași nuanță cu manichiura, un roz Malibu Barbie, și el trecut deja chiar și de al doilea val al celebrității, dar și alegerea unui machiaj natural”, a spus Albu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×