Câți bani a încasat Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României: cecul imens emis de Pro Tv

Alexandra Chivu   
în Vocea Romaniei
14/12/2018, 23:45
Câți bani a încasat Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României: cecul imens emis de Pro Tv

În această seară s-a decis Vocea României! Este vorba despre Bogdan Ioan, finalistul lui Smiley. Acesta a încasat marele premiu de 100.000, dar și titlul de Vocea României. Ultima rundă a show-ului de talente i-a avut în prim-plan pe Alma Boiangiu, concurenta lui Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, care a stat sub aripa Irinei Rimes, pe Mădălina Coca, de evoluția căreia s-a îngrijit Andra și Bogdan Ioan, finalistul lui Smiley.

Toți au avut de pregătit momente inedite, fiind si ultima dată când s-au aflat pe scena marelui concurs. Astfel, Alma a ridicat publicul în picioare alături de Ovidiu Anton, Dora a încins publicul alături de solistul și trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu, iar Bogdan Ioan a oferit un moment minunat alături de Feli, care i-a și adus succesul în această seară.

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României, a câștigat 100.000 de euro, cecul imens emis de Pro Tv

O surpriză pentru spectatori și telespectatori a fost atunci când au revăzut-o pe câștigătoarea sezonului 7, Ana Munteanu, concurentă care i-a aparținut lui Smiley. Artista a ului publicul din fața micilor ecrane cu piesa ”Unde te duci”.

Toți cei patru finaliști s-au declarat entuziasmați încă de înaintea finalei de experiența numită ”Vocea României”. Bogdan Ioan, finalistul lui Smiley a mărturisit că nu visa să ajungă în finală, iar când acest lucru s-a concretizat, a rămas fără cuvinte, așteptând să se bucure de tot ce o să i se întâmple și după terminarea show-ului

vocea romaniei 2018
Finaliștii Vocea României 2018

”Nu m-am aşteptat să ajung în semifinală şi nici în finală, pentru că Sorina şi Vitalie sunt două voci deosebite şi au avut nişte momente foarte bune. Când am aflat că am ajuns în finală nu am ştiut cum să reacţionez. Este una dintre cele mai frumoase experienţe prin care am trecut”, a declarat Bogdan Ioan.

”Cel mai puternic este acela dintre noi care are numărul cel mai mare de voturi”

Dora Gaitanovici a vorbit și ea, înainte de marea finală, despre ce ar vrea să aducă pe scenă, lucru care s-a și întâmplat. ”Important este doar să ducem publicul la acea emoţie, care să îl determine să-l voteze pe unul dintre noi. De aceea, consider că este cel mai puternic acela dintre noi care are numărul cel mai mare de voturi. Nu ştiu care este acela, dar aşa este şi aşa va fi mereu”, a spus Dora, concurenta Irinei Rimes.

vocea romaniei 2018
Antrenorii concursului de talente Vocea României

Cât despre visurile pe care și le-ar îndeplini o dată cu câștigarea trofeului, dar și a sumei, a vorbit, înainte de marea finală, Alba Boiangiu, finalista lui Tudor Chirilă. ”Aş investi în muzică şi o parte din ei aş vrea să-i donez. Faptul că oamenii m-au votat m-a bucurat enorm şi le mulţumesc şi pe această cale – înseamnă că am ajuns la sufletul lor, iar asta îmi doresc cel mai mult”, a declarat Alma.

”M-aș întoarce acasă, în România”

De asemenea, și finalista Andrei, Mădălina Coca, a vorbit despre acest aspect, admițând, înainte de marea seară, că dacă va câștiga premiul de 100.000 și-ar dori să revină în țară. ”E prima dată când mă gândesc că aş putea să câştig bani! (râde). M-aş întoarce acasă, în România, şi aş încerca să îmi clădesc un drum în muzică”, a mărturisit Mădălina Coca, cea supranumită și Celine Dion.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×