Câți bani a încasat Mihai Munteanu „Munti”, câștigătorul emisiunii Chefi la Cuțite. Cecul imens emis de Antena 1

Ciprian Postolache   
în Chefi la Cutite
22/01/2019, 23:04
Câți bani a încasat Mihai Munteanu „Munti”, câștigătorul emisiunii Chefi la Cuțite. Cecul imens emis de Antena 1 GALERIE FOTO
Câţi bani a încasat Mihai Munteanu, alias Munti, la Chefi la cuţite

Câștigătorul emisiunii Chefi la Cuțite, Mihai Munteanu „Munti”, s-a umplut de bani! Antena 1 a emis un cec uriaș pentru cel care a gătit cel mai bine în finală. Pentru performanța sa de la Chefi la Cuțite Munti va încasa un premiu în valoare de 30.000 de euro.

La degustările pe nevăzute au fost sute de concurenți. În echipe au intrat 18, iar în marea finală au rămas doar 3, după eliminarea surprinzătoare a lui Silviu Nedelea. Chefii au fost cei care au decis care sunt cei trei finaliști de la „Chefi la cuțite”. Munti din echipa albastră și Maria Burlacu și Andrei Balasz din echipa galbenă au fost cei trei care s-au luptat pentru marele premiu de 30.000 de euro, în finala sezonul 6.

Mihai Munteanu „Munti” a câștigat Chefi la Cuțite și a luat un cec de 30.000 de euro de la Antena 1

Câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 6 și a luat 30.000 de euro. Cecul emis de Antena 1 . „Pot să spun că pentru mine sezonul 6 a fost unul de vis. Aștept să se termine la fel. Aștept steluțele galbene să cadă din cer!”, a spus Chef Cătălin Scărlatescu, care a avut doi concurenți în marea finală, din echipa galbenă, pe Maria Burlacu și pe Andrei Balasz. Chef Sorin Bontea la echipa albastră l-a avut pe Chef Munti care s-a bătut pentru premiul de 30.000 de euro, dat de Antena 1.

Andrei Balasz, Maria Burlacu și Munti au fost cei trei concurenți care s-a bătut pentru cecul de 30.000 de euro emis de Antena 1

Inițial în presă a „răsuflat” zvonul că Silviu Nedelea va câștiga sezonul 6 din Chefi la Cuțite. Nu a fost așa, concurentul din echipa lui Chef Sorin Bontea fiind eliminat înainte de marea finală la care au rămas doar trei concurenți. Munti din echipa albastră și Maria Burlacu și Andrei Balasz din echipa galbenă au fost cei care și-au disputat marele premiu de 30.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×