Câți bani a încasat Beatrice Olaru, câștigătorea Exatlon 2018

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 23:52
Câți bani a încasat Beatrice Olaru, câștigătorea Exatlon 2018 GALERIE FOTO
Betty primeşte marele trofeu de la Cosmin Cernat

Exatlon 2 a ajuns la final! Emoţii, dorinţă, înverşunare, patimă şi competivitate. A fost o competiţie încărcată cu trăiri intense pentru participanţi, iar în ultimul act au ajuns să se bată Alin Andronic, Beatrice Olaru, Iulia Pîtea și Corina Petruț, iar Betty a fost marea câştigătoare, după ce Alin a abandonat.

În cele din urmă, sita s-a cernut şi au ajuns să se lupte pentru ultimul trofeu Alin Andronic şi Beatrice Olaru. Marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, precum şi trofeul „Exatlon 2” au ajuns în cele din urmă în mâinile lui Betty.

Câţi bani a încasat câştigătorul Exatlon

Înainte să intre în ultima probă, Beatrice a vorbit despre sentimentele care au încercat-o după ce s-a calificat în finală: „E un sentiment frumos, dar ciudat! Când am intrat în vilă, mi s-a părut atât de mare şi de goală…Înainte erau râsete. Nu am trăit niciodată în viaţa mea o bucurie atât de mare. Sunt aici din prima zi şi plec ultima.”

Beatrice Olaru, în timpul unei probe de la Exatlon 2
Beatrice Olaru, în timpul unei probe de la Exatlon 2

„Am trecut prin multe, am avut multe încercări şi momente grele. Sunt foarte diferită acum, m-am transformat. Nu m-am dat niciodată bătută. Ceva din tine te face întotdeauna să mergi maid eparte. Începuturile mele au fost anevosioase, dar ştiu un singu lucru. Sunt foarte mândră că sunt aici. Mi-a fost greu…mi-a fost dor de soţul meu”, spune Beatrice Olaru.

Alin Andronic a fost încercat de accidentări pe tot parcursul competiţiei Exatlon 2, însă ambiţia l-a făcut să nu se lase şi aşa a ajuns să se lupte pentru marele trofeu: „Îmi aduc aminte de momentele de la început.. Mă întrebam, oare de ce trebuie să sufăr atât? Apoi mă rugam şi ziceam că am să lupt până când să simt că nu mai pot. Dacă voi câştiga, va fi o minune pentru mine”, a spus Andronic, înainte de proba decisivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×