Câţi bani a făcut Adelina Pestriţu din postările în rochie de mireasă. Suma este considerabilă

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
22/07/2019, 16:48
Câţi bani a făcut Adelina Pestriţu din postările în rochie de mireasă. Suma este considerabilă
Adelina Pestrițu a câștigat bani frumoși din nunta mediatizată. Sursa foto: Ok Magazine

Adelina Pestrițu a câștigat o sumă frumoasă de bani nu doar din darurile de la nunta care a avut loc weekend-ul trecut, ci și din postările de pe rețelele de socializare, în speță Instagram. Vedeta face de mai multă vreme bani frumoși din postările de pe cunoscuta rețea și a profitat de asta și cu ocazia nunții.

Adelina Pestrițu, 1.300 de euro pe postarea de la nuntă

Fosta prezentatoare de la Kanal D i-a bombardat pe cei 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram cu fotografii și filmulețe aproape din oră în oră. La aproape fiecare postare a mulțumit unui brand, iar nunta ei s-a transformat într-un reality-show transmis aproape în integralitate via Instastory.

Surse din anturajul vedetei au dezvăluit pentru Românua TV cam ce sume ar fi primit Adelina Pestrițu pentru postările sale. Vedeta ar fi luat 1.300 de euro pentru o singură postare, de asemenea, în funcție de vizualizările de care s-a bucurat respectiva imagine. Cum de vizualizări nu a dus lipsă, Adelina a câștigat o sumă frumoasă pe lângă banii în plic dați de meseni la nunta cu Virgil Șteblea.

Nunta vedetei a fost de un real succes mediatic. Sursa foto: Instagram Adelina Pestrițu

Nume grele la nunta Adelinei

La nunta Adelinei Pestrițu au participat personaje cunoscute din lumea mondenă de la noi. Au fost prezenți chiar și persoane care nu au legătură cu showbiz-ul precum secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană și soția lui, Mihaela. Prin târg circulă zvonul că Geoană s-ar cunoaște cu Șteblea, de fapt, un important om de afaceri din România.

La nunta vedetei au cântat Elena Gheorghe și Maria Dragomiroiu, printre alți invitați. Au mai fost la petrecere și fashionista și jurata de la Bravo, ai stil, Raluca Bădulescu, fata fostului premier al țării, Oana Roman, fosta parteneră a lui Victor Pițurcă, Vica Blochina și Simona Pătruleasa.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×