Câți bani a cheltuit Liviu Dragnea cu spitalizarea iubitei sale Irina. În ce stare se află aceasta

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
17/02/2019, 16:22
Câți bani a cheltuit Liviu Dragnea cu spitalizarea iubitei sale Irina. În ce stare se află aceasta GALERIE FOTO
Liviu Dragnea si Irina Tanase au probleme! Tanara a fost internata de urgenta!

Liviu Dragnea trece prin momente dificile, după ce viitoarea sa soție, Irina Tănase, a fost internată într-un spital din Capitală! Președintele Partidului Social Democrat a ales să-și trateze partenera de viață într-un spital privat din Piața Victoriei.

„Logodnica liderului PSD, Liviu Dragnea, are oarece probleme după vacanța de iarnă prelungită, ea fiind internată de câteva zile în spitalul Sanador din zona Pieței Victoriei. Conform unor surse de încredere, Irina Tănase are o afecțiune cervicală care a necesitat spitalizarea la secția de chirurgie”, a dezvăluit, miercuri, inpolitics.ro.

Liviu Dragnea a ales un spital privat pentru viitoarea sa, soție

Cât scoate din bunuzar liderul PSD pentru tratamentul și spitalizarea soției a aflat bugetul.ro. Se pare că în momentul internării, pacientul sau rudele Irinei Tănase trebuie să achite suma de 2.000 de lei. De asemenea, „cazarea” în cameră dublă este de 450 de lei, iar în cameră single 590 de lei.

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost vizitata la spital de premierul Viorica Dancila

Totodată, în funcție de câte zile stă internat, pacientul mai trebuie să plătească alți 300 de lei, pentru evaluarea zilnică a cazului medical. Aflată pe un pat de spital, Irina Tănase a fost vizitată chiar de premierul României, Viorica Dăncilă, care are biroul chiar în apropierea spitalului unde este internată iubita lui Liviu Dragnea.

Irina Tănase și Liviu Dragnea se iubesc de câțiva ani

În vârstă de 26 de ani, Irina Alexandra Tănase are o legătură mai veche cu președintele PSD. În toamna anului 2013, tânăra se angaja la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea.

Conform jurnaliștilor de la Rise Project, ea își petrecea apoi sărbătorile de iarnă în Brazilia, alături de șeful ei. Dragnea era în acea vreme căsătorit cu Bombonica. Liviu Dragnea a divorțat în cele din urmă în anul 2015, iar acest lucru a lăsat cale liberă relației lor. Mai mult decât atât, Liviu Dragnea și Irina Tănase se pare că vor să-și oficializeze relația, președintele PSD făcând o declarație în acest sens. “Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea Liviu Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×