Câte sezoane Românii au Talent va mai produce Pro TV. Anunțul oficial al postului TV

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/04/2019, 19:49
Câte sezoane Românii au Talent va mai produce Pro TV. Anunțul oficial al postului TV
Anunțul oficial în privința noului sezon Românii au Talent

Vești bune pentru fanii emisiunii Românii au Talent. Producția cu care Pro TV reușește să țină publicul cu ochii ațintiți în ecranele televizoarelor în fiecare seară de vineri nu se va opri aici.  După nouă ani consecutivi în care a cucerit audiențele, show-ul va avea parte, aproape firesc și de sezonul cu numărul zece.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV
Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV

Anunțul CEO-ului Pro TV despre Românii au Talent

Aleksandras Cesnavicius, nimeni altul decât directorul general al postului de pe Pache Protopopescu, a  făcut anunțul mult-așteptat de fanii îndrăgitului show de televiziune. Românii au Talent va continua să existe, atât timp cât vor exista români dornici de a-și demonstra în fața întregii țări talentele nebănuite.

Românii au talent“ este cea mai urmărită emisiune din întreaga ţară, este emisiunea preferată a publicului nostru. Este un succes incontestabil pentru publicul de orice vârstă, din orice mediu. Atâta timp cât vor exista români talentaţi, va exista şi Românii au talent. Suntem convinşi că vor mai urma multe sezoane la Pro TV” , a declarat Aleksandras Cesnavicius, într-un interviu acordat pentru Adevărul.

Ce spune CEO-ul Pro TV despre publicul din România

În cadrul aceluiași interviu, directorul general al Pro TV a făcut și o scurtă caracterizare a publicului din România, pe care îl consideră  foarte pretențios. În aceste condiții, postul de televiziune trebuie să se reinventeze  în permanență, venind cu producții noi, pe placul telespectatorilor.

Nu există niciun dubiu: publicul nostru ştie ce-şi doreşte şi ce apreciază. Acelaşi fenomen se întâmplă şi la nivel european. Există o copleşitoare cantitate de conţinut din care publicul poate alege în orice moment, pe orice tip de platformă. Acum câţiva ani nu puteam concepe aşa ceva. Cu o astfel de ofertă, este firesc ca oamenii să fie selectivi şi să aleagă cel mai bun conţinut pentru ei. Acest lucru ne motivează să fim mai buni, să aducem on air idei mai bune, interpreţi mai buni, actori, prezentatori, filme, seriale, conţinut mai bun în general” , a mai spus Aleksandras Cesnavicius.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×