Câte clase are, de fapt, Mihai Bobonete. Nu se mândrește deloc, dar a recunoscut totul!

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/10/2019, 10:28
Câte clase are, de fapt, Mihai Bobonete. Nu se mândrește deloc, dar a recunoscut totul! GALERIE FOTO
Câte clase are, de fapt, Mihai Bobonete. Sursa foto: click.ro

S-a aflat câte clase are Mihai Bobonete, celebrul ”Bobiță” din ”Las Fierbinți”! Actorul nu este de fapt actor cu acte-n regulă. Mai mult a studiat Electrotehnica, însă nici acolo nu și-a finalizat studiile. Omul care face să râdă o țară întreagă în celebrul serial de la Pro TV, dar și în spectacolele de stand-up comedy, are doar liceul terminat.

Câte clase are, de fapt, Mihai Bobonete

Mihai Bobonete a povestit pentru libertatea.ro cum a intrat în această lume selectă a actorilor, dar a spus și câte clase are. A ținut să precizeze că are talent, fără de care nu ar fi făcut nimic în viață. În plus, nu se implică în proiecte care nu îi sunt pe plac, deoarece îi place să se simtă bine atunci când face ceva.

Mihai Bobonete a renunțat la Facultatea de Electrotehnică pentru a se face actor. A intrat la Facultatea de Actorie din prima, dar nu i-a plăcut, așa că a renunțat după doar un an.

Câte clase are, de fapt, Mihai Bobonete
Câte clase are, de fapt, Mihai Bobonete. Sursa foto: svnews.ro

”Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”

„Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești. Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”.

Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc. A fost o decizie de moment. M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da”, ne-a povestit el.

„Nu aș putea spune că am un actor care să îmi fie mentor, dar am niște preferați, cum ar fi Mimi Brănescu, care este și scenaristul serialului „Las Fierbinți”, dar este și un actor deosebit. Eu nu am terminat Actoria, am făcut un an și am plecat. Nu sunt legitimat de nici un fel.

Cred că a fost o neînțelegere din ambele părți. Nici facultatea nu m-a plăcut pe mine, nici eu nu am plăcut-o pe ea. S-a întâmplat și la Electrotehnică. Deci eu am liceul la bază, nu mă laud cu asta, dar așa s-a întâmplat. Și a trebuit să fur trucuri de la colegi care au făcut școli, m-am inspirat, dar am și talent”, a mai dezvăluit, pentru Libertatea, Mihai Bobonete.

Cum de are atâtasucces Mihai Bobonete? „Mă simt bine cam în toate lucrurile pe care le fac, pentru că dacă nu m-aș simți bine și nu le-aș face cu plăcere, nu le-aș mai face, așa că, de obicei, cam în toate proiectele în care sunt implicat sunt implicat 100%”, ne-a lămurit actorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×