Câte clase are, de fapt, Dani Mocanu. Este urmărit de mii de copii pe Youtube, dar n-a terminat școala

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/10/2019, 17:03
Câte clase are, de fapt, Dani Mocanu. Este urmărit de mii de copii pe Youtube, dar n-a terminat școala
Ce studii are manelistul Dani Mocanu care a rupt topurile cu piesele sale. Sursa foto: Instagram.com

Dani Mocanu este un tânăr manelist în vârstă de 27 de ani care reușește să strângă milioane de vizualizări la piesele pe care le scoate pe bandă rulantă, în ciuda faptului că nu a reușit să termine școala. Manelistul a mărturisit într-un interviu în urmă cu doi ani că a jucat fotbal înainte de a se apuca de muzică, acesta fiind probabil, unul dintre motivele pentru care Dani Mocanu nu și-a mai continuat studiile. 

Ce studii are manelistul Dani Mocanu

Manelistul Dani Mocanu a rupt topurile muzicale cu piesele pe care le-a scos pe piață. Puțini știu însă că Dani Mocanu a început să joace fotbal încă de mic, iar la vârsta de 16 ani era deja căpitan la Steaua. Interpretul ocupă primele locuri în industria sa, dar nu a reușit să termine liceul. Da, sigur, am fost căpitan la vârsta de 16 ani la Steaua, Steaua Bucureşti. Am jucat şi la FC Argeş la noi, când era FC Argeş la noi. Am jucat şi la Napoli”, a spus artistul într-o emisiune TV, scrie wowbiz.ro.

Dacă despre studiile artistului nu se cunosc foarte multe informații, iată că nu studiu realizat în urmă cu 2 ani de Zelist îl plasa pe manelist în topul celor mai vizionați de pe Youtube. Așadar, în a doua parte a anului 2017 Dani Mocanu a strâns un număr impresionant de abonați, mai exact 928.000. În plus, contul său de Youtube a atins în perioada respectivă 89,6 milioane de vizualizări. Manelistul i-a surclasat pe artiștii consacrații din România printre care se numără Smiley, Inna sau Andra, potrivitcancan.ro.

Câte clase are manelistul de 27 de ani
Manelistul Dani Mocanu a jucat fotbal în copilărie. Sursa foto: Instagram.com

Dani Mocanu a fost fotbalist înainte să se apuce de muzică

„Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximativ jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în tendințe”, a completat manelistul despre pasiunea din copilărie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×