Câte clase are, de fapt, Bianca Drăgușanu! Acum s-a aflat ce studii are fosta lui Victor Slav

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/04/2019, 18:06
Câte clase are, de fapt, Bianca Drăgușanu! Acum s-a aflat ce studii are fosta lui Victor Slav GALERIE FOTO
Câte clase are Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușau se bucură de o popularitate imensă în rândul vedetelor din țară. Cu toate că de cele mai multe ori și-a asumat statutul de persoană publică și și-a arătat viața sentimentală, puțini știu însă ce studii are iubita lui Alex Bodi. Blondina se bucură acum de frumoasa poveste de dragoste pe care o are cu omul de afaceri.

Câte clase are Bianca Drăgușanu?

Cu toate că viața sa este pe primele pagini ale tabloidelor mondene, foarte puțini știu că vedeta are doar studiile liceale. Aceasta a schimbat liceul de nu mai puțin de 3 ori. În rpimă fază, fosta blondă a lui Bote a preferat liceul teoretic din Petroșani, dar a terminat clasa a XII-a în anul 2002 la liceul economic din același oraș.

Conform cancan.ro, Bianca Drăgușanu a avut note foarte bune la examenul maturității, Bacalaureatul. La proba orală la limba și literatura română a avut nota 9, la proba scrisă la aceeași materia a obținut nota 9, la engleză a avut 8,40, la matematică a luat 7,20 și doi de 10 la tehnica servirii consumatorilor și educație fizică. Media la Bacalaureat a vedetei a ieșit 8;95. După terminarea liceului, blondina s-a înscris la facultate, dar nu a terminat-o.

Câte clase are Bianca Drăgușanu
Câte clase are Bianca Drăgușanu?

„Cu un inel nu se face primăvară”

„Da, mă întorc singură, pentru că el rămâne aici. El a venit cu treabă, nu a venit numai să se plimbe. El a venit cu treabă și el muncește în fiecare zi, de dimineață până seara”, a spus Bianca Drăgușanu într-un live pe care l-a făcut pe o rețea de socializare dintr-o vacanță în Hong Kong alături de iubitul ei.

Aceasta a lămurit și situația inelului de logodnă de pe buzele tuturor. „Ce sunt, mă, prostiile astea? Exagerările astea? Păi, ce crezi, că cu un inel se face primăvară? Poate cu un sac de inele”, a comentat ea, potrivit spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×