Catalog eMag de Black Friday. Vezi toate produsele reduse

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
13/11/2019, 21:08
Catalog eMag de Black Friday. Vezi toate produsele reduse
Black Friday la eMag are loc vineri, pe 15 noiembrie. Sursa foto: romaniatv.net

Black Friday se apropie cu pași repezi, iar românii vânează cele mai bune oferte an de an. Înainte de a vă apuca de cumpărăturile propriu-zise trebuie să vă înarmați cu răbdare și nervi de oțel. În plus, trebuie să vă asigurați că nu vă luați ”țeapă” și nu vă aflați pe un site fals. 

Care sunt produsele reduse de Black Friday pe eMag

Cumpărătorii care s-au pregătit pentru ziua de Black Friday trebuie să știe cum să procedeze pentru a nu fi înșelați. Spre exemplu, comercianții pot aduce un produs la prețul original înainte de reduceri, adică la valoarea la care respectivul produs a fost vândut pentru prima dată. Așa se face că unele produse au prețuri destul de mari chiar dacă este Black Friday. Un alt criteriu după care trebuie să vă ghidați înainte de a face cumpărături este de a vă asigura că site-ul pe care navigați este de încredere.

În acest an, Black Friday la eMAG este programat pe data de 15 noiembrie, ziua cu cele mai mari reduceri din an. Așadar, catalogul emag.ro propune o scădere uriașă la zeci de mii de produse. Printre produsele care au prețuri avantajoase se numără un televizor LED Star-Light care avea prețul inițial de 599,99 de lei, dar acum poate fi achiziționat la valoarea de 299,99 de lei. Un alt produs care ajută gospodinele în casă este mașina de spălat. De Black Friday mașina de spălat rufe Slim artic poate fi achiziționată la valoarea de 499,99 de lei, după ce inițial avusese prețul de 799,99 lei și multe alte produse. Vezi catalogul eMag complet AICI.

Reduceri și la Elefant, Bonprix, Altex și Aloshop

Magazinul Amazon aduce produse ieftine de Black Friday, de până la 80%. De pe Amazon puteți achiziționa produse dintr-o gamă largă: de igienă personală, bijuterii, haine, încălțăminte, parfumuri, ceasuri, electronice și gadget-uri. Românii care vor să beneficieze de reducerile de la magazinul american se pot abona la pagina Picodi, acolo unde vor fi prezentate ofertele promoționale în detaliu pentru produsele cele mai căutate. (vezi aici).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×