Cătălin Moroșanu vrea să-l dea afară pe Zmărăndescu din Ferma! Duel cu animale sălbatice, la Pro TV

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/04/2019, 14:15
Cătălin Moroșanu vrea să-l dea afară pe Zmărăndescu din Ferma! Duel cu animale sălbatice, la Pro TV GALERIE FOTO
Cătălin Moroșanu vrea să-l dea afară pe Zmărăndescu din Ferma!

De când cei doi luptători au ”nimerit” în Fermă, spiritele s-au încins, căci se contrează la fiecare acțiune și dorință, astfel că scandalul este inevitabil, iar ura dintre aceștia crește treptat și sigur. Mai mult, Cătălin Moroșanu a dezvoltat un sentiment de antipatie în ceea ce-l privește pe luptătorul de kickboxing de când l-a propus pe amicul său, Silviu Țolu, la duel, cel din urmă sfârșind prin a părăsi competiția.

Cătălin Moroșanu vrea să-l dea afară pe Zmărăndescu din Ferma

De când bunul său prieten, considerat de bandiți creierul tuturor strategiilor fermierilor, Moro nu mai are liniște, așa că îl vrea cât mai repede la duel pe Zmărăndescu, considerând că numai astfel poate face liniște în Fermă.

În această săptămână, Moroșanu va afla că dacă îți dorești se poate întâmpla. Mai exact, echipa Pro TV îi va aduce pe cei doi unul în fața celuilalt. Izolați în creierii munților de mai bine de 12 săptămâni și captivați în activitățile fermei și propriile orgolii, Mihaela Rădulescu și Cristi Bogzan, gazdele emisiunii, le oferă concurenților un moment de liniște: o vizită la grădina Zoologică din Reșița.

Cătălin Moroșanu vrea să-l dea afară pe Zmărăndescu din Ferma! Duel cu animale sălbatice, la Pro TV
Duel cu animale sălbatice, la Pro TV

Mă simt vizat prin prezența lui Zmărăndescu aici

Ce îi va lua prin surprindere va fi faptul că duelul mult dorit se va muta la ZOO, în fața leilor și urșilor. De altfel, cei doi s-au mai duelat, pentru funcția de fermier-șef, câștigător ieșind Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Moroșanu vrea să-l dea afară pe Zmărăndescu din Ferma! Duel cu animale sălbatice, la Pro TV
Vizita lor la ZOO a fost un pretext pentru a-i duce pe cei doi luptători unul în fața celuilalt într-un ring a căror spectatori sunt multe animale sălbatice

”Mă simt vizat prin prezența lui Zmărăndescu aici”, admitea Moroșanu, la intrarea acestuia în competiție. Fostul luptător K1, ce s-a remarcat și ca bodyguard al lui Gigi Becali, este hotărât să câștige marele premiu de 50.000 de euro, susținând la ”mama tăcerii”, unde se decid servitorii, că va lupta individual pentru a ieși învingător.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×