Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu, scandal la Ferma! Gestul care a revoltat toți concurenții

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/04/2019, 16:14
Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu, scandal la Ferma! Gestul care a revoltat toți concurenții GALERIE FOTO
Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu, scandal fără precedent

Scandal fără margini la Ferma din cauza unui…cocoș. Cătălin Zmărăndescu dorește să aibă în alimentație ceva carne, dar Moroșanu nu este de acord cu acest lucru. Zmărăndescu i-a recunoscut Brigittei Sfăt că vrea să ia inițiativă. Se pare că aliații luptătorului de K1 sunt: Otniela, Kamara, fosta iubită a lui Ilie Năstase și Otilia. Ce au avut să-și reproșeze Moroșanu și Zmărăndescu în ediția de azi?

Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu, scandal de neimaginat! Ce a fost mărul discordiei?

Se pare că bandiții vor să-l scoată din minți pe Cătălin Moroșanu. Zmărăndescu și-a propus să taie un cocoș din Ferma la care luptătorul de MMA ține foarte mult, nefiind de acord să taie vreun animal până în punctul acesta al competiției. Bandiții și-au făcut deja planul perfect pentru a-l sustrage pe Moroșanu din locul în care se află cocoșul. Jumătate din participanți s-au săturat până peste cap de hrana pe care au avut-o până acum la îndemână, așa că s-au gândit să treacă peste regurile fermierului și să înceapă să se folosească de animelele din Fermă.

În ediția precedentă, Zmărăndescu l-a machiat pe Moroșanu, lucru ce a fost aspru criticat de către Daniel Ghiță. „Dacă avea un pic de respect pentru mine, că suntem colegi de breaslă, nu făcea chestia asta. Mi-am dat seama că nu mă respectă. Eu am luat-o ca pe ceva amuzant. El a făcut-o intenționat”, a spus Moroșanu după moment. „Dragilor, dacă vă zic ceva toată lumea are o problemă! Ziceți voi, ce părere aveți? Câți ani are Zmărăndescu? Și câți ani are Moro? Îmi place Zmărăndescu!”. Ghiță încearcă de săptămâni bune să se lupte în ringul de K1 cu Moroșanu.

Căttălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu, scandal pentru un cocoș, la Ferma
Căttălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu, scandal pentru un cocoș, la Ferma

„Cătălin nu renunță”

„După mai bine de două luni petrecute în Ferma – Un nou început, Cătălin a ajuns să cântărească 91 de kilograme, aceeași greutate pe care a avut-o la începutul carierei sale, în 2006.

Așa cum îl știm, Cătălin nu renunță, indiferent de greutățile pe care le poate întâmpina în această aventură. Peste două luni, împreună cu ceilalți concurenți, se va bucura că munca sa va transforma Vila Klaus din Văliug dintr-un complex în ruină într-o tabără modernă pentru copii”, se arată într-un mesaj de pe o rețea de socializare a sportivului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×