Cătălin Moroșanu, declarații despre divorț! Ce se întâmplă, de fapt, în relația cu Georgiana

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/06/2019, 15:49
Cătălin Moroșanu, declarații despre divorț! Ce se întâmplă, de fapt, în relația cu Georgiana GALERIE FOTO
Cătălin Moroșanu, primele decaratii despre zvonurile care spun ca divorteaza

Luptătorul de K1 Cătălin Moroșanu a ales să vorbească deschis despre căsnicia sa, despre familie, dar și despre ultimele zvonuri apărute în presă, care spun că îndrăgitul luptător se gândește să divorțeze de cea care îi este alături de 17 ani și care i-a dăruit și un copil.

Cătălin Moroșanu a făcut declarații sincere despre despre divorț

Ei bine, ”Moartea din Carpați” spune că nu vrea să divorțeze de Georgiana, frumoasa sa soție. Mai mult, luptătorul de K1 nu doar că infirmă zvonurile apărute în spațiul public, dar spune că se gândește împreună cu partenera sa de viață să mai facă un copil!

“Suntem impreuna de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amandoi virgini de cand am inceput. Am ramas impreuna, a fost langa mine si cand stateam la camin si imparteam impreuna o conserva de ton sau ceva si acum a ramas langa mine cand i-am oferit totul. Chiar sunt norocos ca am gasit-o pe sotia mea si frumoasa si eu…

Cătălin Moroșanu declarații divorț
Cătălin Moroșanu spune ca nu se gandeste la divort, ci la inca un copil

Moartea din Carpați mai vrea un copil cu soția sa

 Moartea din Carpati, uita-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a daruit o fetita frumoasa. O cheama Natalis si nu a fost niciodata de acord cu faptul ca am ajuns celebru, stia care este plata, lipsa de acasa, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am facut un copil, o sa mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat si ea 2 facultati, economia si stomatologia, acum lucreaza si ea.

Tot timpul ne-am impins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul si uite asa resusim sa ne impingem si reusim sa fim o familie. Eu respect femeile din doua motive: datorita mamei mele si sotiei mele, pentru ca am vazut ca exista si astfel de femei”, a declarat Catalin Morosanu in cadrul unui interviu acordat pentru “Acces Direct”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×