Cătălin Botezatu și Cristina Ich, sărut pasional la Bravo, ai stil! ”Vreau să facem 3 copii!”

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
11/01/2019, 13:51
Cătălin Botezatu și Cristina Ich, sărut pasional la Bravo, ai stil! ”Vreau să facem 3 copii!” GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu și Cristina Ich, sărut pasional la Bravo, ai stil

Cristina Ich şi Cătălin Botezatu au făcut show la emisiunea „Bravo, ai stil”, iar în culise, în timpul filmărilor, cei doi s-au sărutat. Cristina Ich a făcut parte din juriu în această săptămână, iar la un moment dat aceasta l-a întrebat pe celebrul designer român dacă şi-ar dori să facă un copil cu ea.

Răspunsul lui Botezatu nu a întârziat să apară: „Recunosc, îmi place. Da, îmi place de Ich. Am zis, am zis… Eu vreau de la Ich trei copii”, a fost declaraţia lui Cătălin Botezatu, iar la scurt timp cei doi s-au sărutat pasional în culisele emisiunii.

Cătălin Botezatu și Cristina Ich, sărut pasional la Bravo, ai stil

Cel mai probabil sărutul dintre cei doi a fost doar pentru spectacol, pentru că modelul tocmai ce a fost cerută în căsătorie de iubitul său în timpul unei vacanţe exotice, iar Cristina Ich chiar a vorbit pe seama acestui subiect: „Da! S-a întâmplat și minunea mult așteptată, iar Tulumul a fost… În Tulum se întâmplă minuni. Da, am fost cerută în căsătorie și am zis DA. Și nu-l arăt pentru că ar avea vreo 80 de ani, dar nu îl arăt pentru că este atât de frumos încât nu aș vrea să mi-l ia alta. Mai întâi să ajung eu la altar și pe urmă poate vi-l arăt”, a spus Cristina Ich, potrivit VIVA!.

Momentul sărutului dintre Cătălin Botezatu şi Cristina Ich, din culisele emisiunii Bravo, ai stil
Momentul sărutului dintre Cătălin Botezatu şi Cristina Ich, din culisele emisiunii Bravo, ai stil

Bruneta nu vrea însă să-l prezinte publicului pe alesul inimii sale şi preferă să ţină doar pentru ea identitatea logodnicului care îi va deveni şi soţ în scurt timp. Cristina Ich este un cunoscut model cu o amplă activitate şi în online, acolo unde o mulţime de oameni îi urmăresc toate vloggurile. Este supranumită „Angelina Jolie de România”, datorită asemănării cu celebra actriţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×