Cătălin Botezatu, reacție surprinzătoare după ce Florin Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte: „A avut curaj”

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/07/2019, 17:14
Cătălin Botezatu, reacție surprinzătoare după ce Florin Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte: „A avut curaj”
Cătălin Botezatu a comentat nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. Sursa foto: verdict.ro

În timp ce lumea îi critică, designerul Cătălin Botezatu le ia apărarea. Vedeta Kanal D a vorbit în termeni frumoși despre Florin Pastramă, cel care s-a căsătorit recent cu Brigitte Sfăt, fosta soție a lui Ilie Năstase. Bote a spus că îl cunoaște pe Florin de mai multă vreme și că a remarcat la el cavaleria de care tot mai puțini bărbați dau dovadă.

Cătălin Botezatu îl apreciază pe Florin Pastramă

Botezatu l-a admirat pe Florin pentru că a avut curajul să își asume relația cu Brigitte, având în vedere că este o femeie celebră. Creatorul de modă a observat mai multe detalii la nunta lui Florin cu Brigitte și a vorbit despre ele. A spus că l-a impresionat foarte tare că soțul lui Brigitte a păstrat tradiția cu tunsul bărbii și că toți cavalerii de onoare erau ferchezuiți aproape la fel.

„Pe Florin îl cunosc, este un tip foarte OK, mi-a plăcut că la căsătoria lui religioasă, a păstrat tradițiile, cu rasul bărbii și a tunsului, alături de cavalerii de onoare. El este un tip autentic, încă se obișnuiește cu această lume, cea în care ești numai în lumina reflectoarelor, și chiar cred că a venit în această căsnicie cu foarte multă iubire”, a spus Botezatu pentru wowbiz.ro.

Cei doi s-au cunoscut la Ferma vedetelor, iar când au ieșit din emisiune au făcut cununia civilă. Sursa foto: viva.ro

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au cunoscut la Ferma vedetelor

Cei doi au declarat că vor să aibă copii împreună și că lucrează la asta. La nuntă au participat mai multe persoane cunoscute în lumea mondenă. Evenimentul a fost organizat de prietena ei, Oana Roman, care s-a descurcat excepțional într-un timp scurt pe care l-a avut la dispoziție.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au cunoscut în reality-show-ul Ferma vedetelor care a fost difuzat de PRO TV. Cei doi au anunțat că se vor căsători încă de când erau concurenți. Niciunul dintre ei nu a ajuns în marea finală a show-ului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×