Cătălin Botezatu, reacție dură după ce Cruduța a fost bătută crunt de iubit: „Trebuie să renunți la tot, fiindcă nu mai este respect”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/02/2020, 14:39
Cătălin Botezatu, reacție dură după ce Cruduța a fost bătută crunt de iubit: „Trebuie să renunți la tot, fiindcă nu mai este respect”
Cătălin Botezatu, revoltat de bătaia încasată de Daniela Crudu. Sursa foto: kanald.ro

În weekend-ul trecut, Daniela Crudu a încasat o bătaie soră cu moartea de la iubitul croat, iar scandalul nu putea fi trecut prea ușor cu vederea de lumea showbiz-ului românesc, mai ales că ține în continuare primele pagini ale ziarelor de scandal.

Cătălin Botezatu, șocat de comportamentul violent al iubitului Danielei Crudu: „Nu are nici măcar o justificare”

La rândul său, într-un interviu acordat recent, Cătălin Botezatu, unul dintre apropiații fostei asistente TV, s-a arătat șocat și, totodată, revoltat de întreaga situație. Celebrul creator de modă condamnă ferm faptele partenerului de viață al Cruduței și susține că niciun bărbat nu ar trebui să aibă un astfel de comportament față de femeia care îi este alături, „indiferent când te mult te aduce ea în stare să faci acest lucru”.

Nu mi-a venit să cred când am auzit! Nu sunt de acord niciodată cu astfel de violențe și mai ales ca bărbat să dai într-o femeie, indiferent când te mult te aduce ea în stare să faci acest lucru, nu are nici măcar o justificare! Duritatea este inexplicabilă în astfel de cazuri.

Pe de altă parte, dacă un bărbat a ajuns să facă așa ceva este posibil ca și Daniela să îl fi determinat să fie atât de violent! Poate unele femei ”și-o cere”, așa cum se spune pe românește, sigur a făcut ea ceva, însă nu trebuia să se termine atât de urât.

Îmi pare rău pentru Cruduța, este o persoană mișto, carismatică, atât de veselă mereu și de frumoasă, încât sper să își revină și să își ia viața în piept fără iubitul acesta croat”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

Daniela Crudu, sfătuită să renunțe la iubitul violent: „Nu merită”

Totodată, designerul o îndeamnă pe Daniela Crudu să pună capăt acestei relații toxice, indiferent care ar fi fost motivele din spatele comportamentului violent al iubitului croat. „Daniela trebuie să își urmeze calea și punct! Oricâtă iubire, bani sau aventură ar fi la mijloc! Nu merită!”, este de părere Bote.

Când o femeie ajunge la un astfel de moment în relația ei, este clar că nu mai există iubire. Sau poate fi și o iubire cu năbădăi, dar repet, una este să mai atingi în glumă sau să îi dai o palmă ușoară unei femei, lucruri cu care nu sunt de acord, dar în fine… poate fi o dragoste de acest gen în unele relații, și alta este când se ajunge ca aici la mutilare!

Îngrozitor! Accentuez, când lucrurile se întâmplă așa, indiferent cât ai iubi pe cineva, trebuie să renunți naibii la tot.

Nu mai este respect și nu mai este nimic care să te țină lângă acel bărbat. De aceea, cred că Daniela trebuie să își urmeze calea și punct! Oricâtă iubire, bani sau aventură ar fi la mijloc! Nu merită!”, a mai spus Cătălin Botezatul pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×