Cătălin Botezatu, primul anunț după ce i-a extirpată tumora: ”Urmează o perioadă de recuperare destul de grea”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/09/2019, 20:31
Cătălin Botezatu, primul anunț după ce i-a extirpată tumora: ”Urmează o perioadă de recuperare destul de grea”
Cătălin Botezatu a făcut primul anunț după intervenția chirurgicală suferită în Turcia. Sursa foto: Instagram.com

Cătălin Botezatu a făcut primul anunț după ce a fost operat de urgență la o clinică din Turcia. Creatorul de modă a revenit pe plaiuri mioritice și a anunțat că îl așteaptă o perioadă destul de grea. Bote a mărturisit că se simte bine și că se află la pensiunea unei prietene foarte bune.

Cătălin Botezatu a revenit în țară și a mărturisit că se simte bine

Cătălin Botezatu a lipsit din lumina reflectoarelor circa 20 de zile pentru că a suferit o intervenție chirurgicală la o clinică din Istanbul. Îndrăgitul creator de modă a anunțat că a revenit în România și a trecut cu bine peste operația pe care a suferit-o. Designerul a dezvăluit că starea sa de sănătate este una bună, dar că va urma o perioadă de recuperare destul de grea. Bote i-a asigurat pe internauți că va trece și peste perioada acesta.

Celebrul designer le-a mulțumit celor care s-au rugat și au fost alături de el în această perioadă grea. Cătălin Botezatu a primit mii de mesaje pe rețelele de socializare și se simte onorat și iubit. „Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată. Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea”, a spus Cătălin Botezatu într-un video pe contul de Facebook.

Cătălin Botezatu se află la pensiunea unui prietene foarte bune

„Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România. Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o să fie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult”, a completat creatorul de modă.

Cătălin Botezatu a ținut să le mulțumească medicilor, prietenilor și tuturor oamenilor din televiziune. „Încă o dată: mii de mulțumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor din televiziuni, lista este enormă. Cert este că vă iubesc foarte tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc”, a încheiat designerul filmarea făcută publică pe contul de Facebook, dar și pe cel de Instagram.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×