Cătălin Botezatu nu se simte bine după operație. Și-a anulat evenimentele din următoarea perioadă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/09/2019, 15:19
Cătălin Botezatu nu se simte bine după operație. Și-a anulat evenimentele din următoarea perioadă
Cătălin Botezatu trece prin momente grele. Sursa foto: stiridiaspora.ro

Cătălin Botezatu nu scapă de probleme, după operația pe care a suferit-o recent la o clinică din Turcia. Îndrăgitul creator de modă spera să se recupereze în timp util pentru a participa la evenimentele programate în următoarea perioadă. Iată, însă, că lucrurile nu au stat chiar așa, iar Bote s-a văzut din păcate nevoit să anuleze toate prezentările de modă.

Cătălin Botezatu și-a închis telefonul și e de negăsit

Totodată, potrivit România TV, Cătălin Botezatu și-a închis telefonul și nu mai răspunde nici măcar prietenilor care încearcă din răsputeri să se intereseze de starea sa. De altfel, singurele detalii au fost oferite de puținii apropiați care au avut ocazia să îl viziteze la clinica din Istanbul. De altfel, Raluca Bădulescu, prietena și colega din juriul emisiunii Bravo, ai stil, i-a îndemnat recent pe fani să se roage pentru ca designerul să depășească această cumpănă.

REGELE meu superb, @catalinbotezatu1 ?❤️, suntem alaturi de tine, soarele nostru,cu toata inima si tot sufletul; insanatoșire grabnica, te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele ❤️?? He is the ONE #soulmates #onelove #getwellsoon #prayers? #my❤️#king ?”, a scris aceasta pe contul personal de Instagram.

Cătălin Botezatu, pe patul de spital. Sursa foto: antena3.ro
Cătălin Botezatu, pe patul de spital. Sursa foto: antena3.ro

Cătălin Botezatu, dezvăluire cutremurătoare de pe patul de spital

Calvarul pentru Cătălin Botezatu a început de la o banală operație de apendicită, cunoscutul creator de modă aflând ulterior că suferă de cancer la colon. Durerile deveniseră tot mai greu de suportat, astfel că Bote a decis să se lase pe mâna medicilor turci. S-a internat la o clinică din Istanbul, unde a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă, în urma căreia i-a fost îndepărtată tumora care nu îi dădea pace.

Sufeream foarte tare din punct de vedere fizic, deşi pozele de la mine de pe Instagram arătau altceva. Nu am trecut niciodată prin astfel de dureri. Tot ce vreau este să fiu sănătos şi să mă fac bine. E foarte greu când moartea îţi bate la uşă. Am trecut pe lângă moarte. Am oprit practic cancerul. (…) M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: «Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?!”, a povestit Cătălin Botezatu de pe patul de spital.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×